Monday, February 27, 2006

Back to reality

Maj goš!
Jaz sem se že videla v lahkotni spomladanski opravi, z novimi čevlji in jaknco namesto debelega zimskega plašča, tone puloverjev in glomaznih škornjev, ki te ovirajo pri normalni hoji in vsakodnevnem drenanju na troli. Še v petek sem zasanjano premišljevala o rožicah, ki bojo zrasle na sosednjem travniku in se videla kako, kot kakšna avstrijska dečva s predpasnikom in zlatimi kitami, poplesujem in jih nabiram v pleteno košarico.… ajebote danes pa spet z ožuljenimi rokami KIDAM ta kurčev sneg!!!!! Kdaj bo pomlaaaad?? Jaz že pošteno pogrešam tople sončne dneve in malce adrenalina, ki ponavadi pride zraven.
I think i'll pass the job thing today!


In ooo maaj goooš ... še1x! Back to reality!

Tole bi spadal pod kategorijo "ne morš", če bi jo imela. Resničnostni šov, kjer tekmovalci še ne vejo kaj jih čakah. Splača se pogledat do konca! Hi hi hi hi.
[edit] Mater ste leni! A morm res use napisat, se nobenmu ne da poklikat na tale link? ;) Uglavnem.. američani so dal eno hudo azijsko v "sanjsko žensko" in nekaj mladcev, ki se tepejo zanjo. Na koncu pa se izkaže da je ta huda azijka tip. Reakcije tekmovalcev so hilarius!!

Že pred nekaj tedni je po internetu zaokrožila fotka nove popove sanjskeženske z rahlo ponesrečenim špeh-čez-visečim shootom. Kar bi precej verjetno lahko imelo za posledico to, da se je sanjskaženska na smrt zaljubila in našla svoj mir in ljubezen v nekem sanjskemmoškem in to samo po tretji oddaji. Tako je Pop tv izbral novo sanjsko žensko, jaz bi rekla kar, supersanjskožensko, ki je postala ex-miss-pametna-havajntropik Nina Osenar, ki bo definitivno prisesala pred TVje tudi tiste moške riti in jim predvsem dvigovala kur…upsi.. rejting. Grem stavit da bo ta reality show gledalo več folka kot Bar. Če ne drugega se bojo tipom cedile sline, v sanjah pa bojo vzdihovali Nina… nina… nina ... nina..(vsaj Pop Tv tako misli in želi). Šur, kaj je bolj zanimivo skvoš ali Nina? Manjka nam samo še to, da bi v gostinskih lokalih na big screenu predvajali oddajo, da bi še kelnarji imeli kaj od tega. Bemti, skoraj tako kot fuzbal!!!

Si moram zdaj ogledat enega American dada, da misli preusmerim na kaj bolj zanimivega, predvsem pa manj bolanega in izbrišem zadnji odstavek iz svoje glave. Če dobro premislim, bom pogledala dva, v bistvu, najbolje da kar celo sezono. AAaaaAAA ...irejzzz ...irejjzzz!!

5 comments:

LONELY RIDERka said...

?? s kje teb ta informacija, da je zdej nina osenar sanjska zenska 2?? Kakor jzst vem, naj bi ona mela dolgoletnega tipa in sicer enega od "zrebcev" iz Kocke (vsaj tko je zanc v Lady pisalu...ja res je, vcasih tut razgledana oseba kot sm jzst, bere Lady - kaj noooo, ce je bla pa edina revija doma, k je se nism prebrala...sej ves, v sili hudic...)

LONELY RIDERka said...

Ulala, to vem, samo ce ze gledam 24ur, ponavad razne pop-ine preskocim, drgac pa raje gledam TVS porocila...

Black Betty said...

@Riderka: google mi je povedal. ;)

Pejt si kupt kakšno novejšo lady, sem prepričana da notr piše. Med drugim je pa na drugi strani mladinine naslovnice ena gigantska fotka Nine O., ki napoveduje pričetek te sage ali pa si oglej identičen link, ki ga je pripopala Ulala. In ni za kej ;)

LONELY RIDERka said...

well, i'm just gonna say...oh, my God...zdej pa ne bom nikol vec nic verjela, kar v rumenem tisku pise ;))

p.s. ta tvoj word verification mi gre tok na k, ejj

Black Betty said...

Kako ne boš verjela? Kaj pa če je vse res?!? ;)

p.s. boljš da gre teb na k, kot pa da grejo men kakšni spami na kak drug organ ;)