Monday, February 20, 2006

Cenzura (spet ja!!)

Aha, eni so na lastni koži občutili kaj je to cenzura. Če je slučajno kdo hotel kak komentar napisat. Jest sem pač diktatorka na tem blogu.. in učasih se mi ne da poslušat vaših hihi-jev pa hehe-jev ;))) Drgač pa.. najdla sem en fajn blog danes... res ful gejališesss.
Model me je spomnu, da zadnje cajte vse več mojih frendov, znancev, kolegov, sošolcev in sosedov gleda za mojim gej frendom. In od prejšnjega tedna je še eden več. Pizda.. očitno se vse, česar se dotaknem spremeni v pedrulce!! Bojte se me!! ;))
No zdej sem spet dobra vila in vam je dovoljeno pošiljati komentarje... (drage moje Alternativka, Lonely Riderka in Nimfa.. in sem pa ke še kak Kito upade s svojimi genskimi tehnologijami).

8 comments:

jaka said...

bom še jst en komentar stisnu.

btw. vklopi tisti word verification, da ti ne bodo spamali bloga.

Black Betty said...

ja pomoje res nebi blo slabo tega word verification uklopt. Sam kolk je to anojing.. ;)
Evo dele bom mela tud jest anojing word verifikejšn.. ulalala ;)

Black Betty said...

madonca. kmal pa bom še firefox uporabljala, sam zato, da bom lahko kitu sporočilca pisala ;) hihi ;) - evo zadn post pred uvord verifikejšnm

Black Betty said...

joj.. kitoslav ti pa res ena Orka debela! Nisem nobenga posta brisala. Zaenkrat še ne!

Btw unih nekaj smajlijev ;)))) na koncu mojga stvka neki celo pomen, in niso tam samo za okras. Ne morm skoz pisat "joke", pa "zezam se".. dej dub si kak sarkazem detektor. ;)

LONELY RIDERka said...

ejjj, stari tale gej ma okus za tipcke (z izjemo robija cvilijamsa pa unih ta res gay fotkic)...zdej vem, kam morm po dozo sladkorckov za dobro jutro - na pejdz od tega modela.
Hudooo!!! tut besede na njegovmu blogu nisem prebrala, samo slikce sem zacela gledat in se slint, heh ;) Kok sem shallow, ejj..:))

Black Betty said...

po njegovih opisih in besedah sumim, da ga poznam ;)))
se sploh neb čudla ;)

Black Betty said...

btw ..alen kobilica?? jUcK!! Preveč .. preveč .. hm.. grd??!!

Black Betty said...

Ja sej... sam problem je bolj v tem da prejemnik sporočila narobe dešifrira prejeto mu informacijo. Pol sem pa jest čudna.. zato je treba vsakmu posebej povedat da ne misliš dobesedno tko k si povedu..lep primer.. je zgornje izmenjavanje sporočil med Black Betty in bigwhalom ;)