Saturday, April 29, 2006

I just like this toy!

Sprva sem si želela nekaj takega, a je roka samodejno s police vzela tegale.

Nisem se mogla upreti lično dizajnirani črni škatli, dečku in dodatkom.

5 comments:

Black Betty said...

Sicer mam zaenkrat en bel "štumfek", da se mi ta nova obsesija ne opraska, poškoduje ali kako drugače spremeni obliko. Je ap res stajliš.. in upam, da bi bom kmalu omislila kak lepši barvast štumfek. Všeč so mi pa tudi zamenljivi barvasti pokrovčki. AH ;)))

Black Betty said...

Ja no, res ni baš pocen, ampak je vredno. Dizajn, kakovost, uporabnost.. in bla bla bla (ja plačal so mi za reklamo ;)) in seveda je treba stvar obleči in zavarovati pred raznimi možnimi mehanskimi nevarnostmi, ki ji grozijo v moji torbici. Sicer pa zelo lepo paše v tamal žep od kavbojk ;)

sv3der said...

hehehe, welcome to the club ;)

kerga pa maš 1GB, 2GB al 4GB ... huh, da vidm kolk si se stegnla ;)

je pa res tko kot si rekla. stajliš in roka kar sam aseže po njem. sploh če je črn. ... mene so že ujel pri prejšnjih belih in seveda jim veselo plačujem naprej za novejše.

trenutno je vigri iCar za moj avto.

-sv3

sv3der said...

huh, še nekaj u vezi z aksesorji:

začneš pri štunfku, končaš pri ...
http://www.ipodyourbmw.com/
no, hmm, no, eee, kakšni pa kar preskočijo štunfke.

btw, štunfki izgledajo grdo, če mene vprašaš. eeee, vse zgleda grdo. ampak it´s just MHO.

-sv3

Black Betty said...

Men je ušeč en tak črn puhast štumfek (kakopak), sam si ga bom mogla očitno narest kar sama, ker se ga ne da kupit. Tile Ipodovi so mi dal idejo, sam so mal dolgočasni, nič posebnega.
No zdej bom pa mogla zbirat keš (al pa če se kak sponzor javi) še za nov ipod aksesoris - Z4 Roadster . Ajajaj.. tole me bo pa čist na kant spravl. Sam kolk stajliš bom šele pol zgledala ;))))

Imam 2GB, črnga. Sicer so mel samo tega. Ampak bi verjetno v vsakem primeru tega vzela. 1GB je že skor mal premal, 4GB pa je mal predrago za naše mezdne plate. Poleg tega se ga da baje "prepričat", da tudi filme vrti. Čeprav zares raje gledam filme na malo večjem ekranu.