Friday, April 21, 2006

Ti, ti, prstek, ti!

Hah, dejansko mi hočejo kekci v parlamentu, ki med drugim radi odrejajo svojim kolegicam ginekološke preglede, se tepejo s časopisi po glavi (Delo za kaj več tako ali tako ni več primerno), zmerjajo, se obnašajo ko zadnji člen na prehranjevalni verigi, katerih olika in retorika je vedno bolj na ravni orangutanov, prepričati, da je kazanje fakiča (se pravi srednjega prsta na roki) prekršek!!!! (?????)

Ne vem ali naj se zabijam z glavo v zid, tolčem po čelu, mečem ob tla in si hkrati tlačim še vilico v oko, da bom končno dojela kaj za božjo voljo je pri nas početi moralno. Oziroma, kaj je moralno ne početi. Ali s svojim mezinčkom mogoče koga žalim, ponižujem, iritiram, ga vznemirjam. Še tega se mi manjka, da me bo kdo zaradi njegovih prizadetih čustev ob gledanju mojega sredinca prijavil policiji.

Zadeva malodane meji na Jonasovo prvoaprilsko šalo. Žal to ni šala! Tokrat nam bodo z zakonom prepovedali kazati jebenega sredinca, ki ni nič drugega kot prst, s katerim nas je obdarila mati narava. Kako naj vam dopovem da je to samo prst, kost, malo mesa in kita. Mogoče je v tem slednjem problem. In to samo zato, ker en zafrustriran Janez v tem vidi pohujšanje, nabrekel falus, greh, 3. svetovno vojno , pornografijo, izrodek civilizacije, breskvico iz vipavske in kaj jaz vem, o čem mu mašta še proradi. Definitivno mu preveč dogaja, če mu en klinčev prst predstavlja toliko gorja. In človek se vpraša, na katerih drogah je ta vlada šizofrena.
Torej kmalu nam bodo začeli sekati sredince, če še to ne bo zaleglo nas bodo najverjetneje postavili pred strelski vod. Ou good old times.

Začnemo lahko kar pri najmlajših. Drevo je treba upogniti že v mladosti. Romana je že naredila eno Prstno igrico, ki si jo lahko ogledate na tej strani (video - klik na Prstno igrico).

Po takem principu bi jaz prepovedala brskanje po nosu na javnem prostoru, praskanje po riti in podjebavanje poslancev v parlamentu. To me namreč blazno iritira. Poleg tega bi jih poslala v malo šolo olike in lepega jezika. Uvedla bi posebne električne ovratnice, ki bi jih malce zdrmale ob vsaki laži, ki bi jo izrekli. Za vsak neumen zakon, ki ga podprejo pa bi jim odsekala roko, ki je pritisnila gumb. Sek sek sek in žag žag žag.


BTW: Pluvanje je še zmeraj legalno. Ptuuuj.. JTM!

7 comments:

Black Betty said...

Bila sem v vatikanu, pa se nisem počutila tako ziritirano in omejeno, kot se počutim tukaj. Sicer res, da nisem pljuvala in kazala fakičev. Ampak mislim, da ni to nikjer izrecno prepovedano oz. te ne oglobijo z banalno kaznijo za to. g. Max Modic mi je dal simpatično izjavo. kaj a na fuzbal tekmi bojo mogl pa najprej vse navijače mirit, pol bojo pa še oglobili vseh unih 500 navijačev, ki so kazali fakiča. Absurd

miss.nymphee said...

joj...zanč mi je pa ena bjba fakiča pokazala...matr...sm bla zaprepadena...sam je blo res krivično...bom kr post napisala...enkat tekom dneva...zdele ni cajta...;)

Lilit said...

Take elektronske ovratnice obstajajo za pse :))))) Mogoce jih samo malo priredimo...

Black Betty said...

@lilit: Ha ha ha. Sam res, na koncu jih lahko damo še na povodec, da si ne bi slučajno kdo domišljal, da lahko takole samovoljno luta okoli in se poserje tam kjer se mu zljubi.

@nimfa: Zapomni si: Pljuvaš lahko, sam fakiča ji ne smeš nazaj pokazat.

miss.nymphee said...

hja betka...kaj čm če pa pljunec ne seže tok daleč kot prst...čeprou...zadet bi znou bolj...grem trenurat...:P

Black Betty said...

Probi natrenirat tazga mastiča. ;)Ker žaljivo gestikuliranje bi te znal koštat od 50 do 100 čukov. ;)

Anonymous said...

poleg fakiča se bo kaznivo v javnosti med drugim tud poonegavit ("gospod policist, samo počakajte, da mi pride pa vam dam osebni dokument. sicer si ga pa lahko sami poiščete v tistih hlačah tamle"), nam tipom pa je odklenkalo tudi kar se tiče olajšanja izven skreta (torej si na outdoor koncertih obetamo množične racije).
čakam še na zakon, ki bo za neudeležbo nedeljske maše predvideval dve leti prisilnega dela.