Monday, June 26, 2006

Kamen svetuje:

Kako zgubiti kilo ali dve, med tem, ko se bašeš s čevapi in uživaš v hladnem pivu.

Če kdo najde v Cosmu boljši nasvet, naj dvigne roko ali za vedno molči!!!

Qrc. Dobrota je sirota in do nadaljnjega se ne grem več bizarnih organizacij dobrih del in raznih drugih ekspad. Žal imam bolj švoh karakter in sem prelena, da bi se šla dobrodelnost, če sama nimam nič od tega.

Vikend, ki je za nami je namreč minil v požrešnem koriščenju čevapov, ob katerih je treba vsake toliko, da se ti ne zataknejo na kakšnem neprimernem mestu, dodati tudi kak liter ali več zelenega zlata, ki ga posedujejo na štajerskem koncu ter nekaj požirkov pristne dolenjske kislice. Slednji gre zasluga, da danes malu po dulenjsku zavijam. Jebiga!

Skorajda neverjetno a resnično. Slovenska vojska je, sicer s težkim srcem in malce birokracije, blagovolila posoditi za cca. 6 ur svoje predrago letalce (vojaški PC 6 - Pilatus). In to vse za to, da so se lahko neki norci v ptičjih formacijah metali iz avijona nad nekim romskim selom na dolenjskem. Vse lepo in prav, če izvzamemo sledeče stvari:



- Prvi skok iz avijona je bil planiran v soboto ob 8.00 uri.
Am, da boldiram, v soboto ob 8.00 uri!!!!! A se Kahl Ehjavec spet norca dela iz nas?! Najprej nam ne namenijo niti toliko, da bi naredili kak trening skokec v letošnjem letu, potem pa te hočejo še strpat v konzervo z devetimi drugimi sopadalci ob taki nečloveški uri.
- avtorica tega prispevka se sicer ne bo več pritoževala nad zgodnjo uro, "Bolje išta, nego ništa!", si bo pa zapomnila tole tekmovanje predvsem po tem, da je zaradi gomile kamenjev in ceglov, ki jih je morala zatlačiti v svoj prelepi rumeno-črni kombinezon dobila novi nadimek "spančbob skverpents". Now, that just briliant! Jebiga, za usepeh je treba marsikaj požret.
- Težko garanje od 8.00 do 14.00 uri, skakanje iz avijona, zlaganje padal, špricanje pota v potokih (zamislite si pristen naravni vonj v konzervi natlačenih tipov…mmmmm, just lovin it!), ponovimo vajo štirikrat! Posledično sem izgubila par kilc. Kar načeloma sploh ni slabo, razn mogoče v mojem primeru, ko celotno sorodstvo do tretjega kolena skrbi, da me ne bo odnesel kak ljubljanski vetrc.
- Dolenjski cviček mi ne diši ravno najbolje, a v sili hudički tudi to pijejo. Še posebej, če edina oštarija daleč na okoli zapre svoje duri ob 23. uri. Po vsej verjetnosti je edini razlog takšnega nerazumnega početja gostincev pri tropu letečih ljudi, ki jim je edini cilj tistega večera, da se ga nenormalno napijejo in se kasneje skotalijo v šotor, avto ali kar na tla ta, da v okolici gomazi trop krvoločnih komark. V živalskem nagonu jih boli kurac (oziroma rilec, ali kako se uni stvari reče) za razne žavbe, autane in offe in vtikajo svoja male zadeve kamor pač nanese. Njim se imam torej zahvaliti, da danes izgledam kot, da bi fasala "kožni mezgolitis".
- V nedeljo raport padobrancev in slagačev padobranov ob 7.30!! Kahel plizzzz, your love is killing us! Ponovimo vajo s švicanjem in hitrostnim zlaganjem padal. Tokrat samo 2x.
- Moja ekipa nadobudnih in perspektivnih dečkov iz Omelette du fromage je zasedla 6-8 mesto z lepo zaokroženim povprečjem. Now, that's just perfect!

No toliko jamranja za danes je več kot dovolj. Sedaj grem pa domov dajat obkladke na rit.

4 comments:

Black Betty said...

eh, ti se raj uč. itak ni blo toolk zlo zanimiv :)
lah prideš pa septembra v maribor navijat ;)

Anonymous said...

cak mal.. a ti to cist tko zares skaces..
/evil mode on
a brez padala tudi?
/evil mode off

jaz bi pa v tandemu skocil, ce me ne bi bilo strah visine.. a obstaja kaksno zdravilo za to?

Black Betty said...

had: mah ne. jest to čist tko za hec mal skačem, ponavadi brez padala ja ;)

Ubistvu nč hudga, če te je strah višine. Ponavadi imajo ljudje problem, če jih je strah globine.

Black Betty said...

blodnji: še nobenga nisem silila :P
ulala: transparenti? o jezus. Pol morš tolk velkega narest da se bo iz 3.000 metrov kej vidl ;)