Tuesday, June 06, 2006

Kdo je sešil atku srajčico??

Enkrat me je ena moja kolegica prosila, da naj njenmu fotru naredim eno majico za rojstni dan »neki z motivom Abrahama«. Moja prava reakcija je bila: »WTF??!!« Kaj hudiča pa naj naredim za Abrahama??? A ima to sploh kakšen motiv?? Čist preveč vprašajev v moji glavi in moji ta stari še niso toliko stari, da bi se s tem ukvarjala. No, ta atej je ful faca in sem se nekako uspešno rešila s tole foro. Mi je v veselje, da je bojda noče nikoli snet in jo žena dobesedno vleče z njega, da jo vsaj opere!!! Me pa sedaj, ko je sprejet ta moralni zakon o lepem vedenju, malce skrbi, da se ne bo kak sodelavec, sosed ali naključni mimoidoči pritožil zaradi nemoralnega, iritajočega, pohujšljivega in obče zgražajočega motiva. Heh, a to vodi tudi v to, da sedaj ne bomo smel več nositi takšnih obupnih majic in priponk (bedžev, se precej lepše sliši)? Glede na to kakšne so težnje te vlade, se že malodane vidim v drindlu in coklah. No, no če to ne zgleda lepo??

9 comments:

Anonymous said...

drindl, cokle, vendar manjka pivo na sliki.. vsaj 10 superc, pa bi bila zenska popolna.. no, po 10 supercah je vsaka zenska popolna :evil:

majico bos pa morala preurediti in tisti prst prelimati z napisom cenzura.. :) v bistvu sploh ne bi bila slaba taksna majica, ki bi imela same napise vlada cenzura, jj cenzura, cerkev cenzura :evil:

p.s.: prav pase takole za zajtrk si dat duska

LONELY RIDERka said...

ti raj zacni razmislat kake majice si bomo nardile za DM. jz ze dve noci spim samo napol, ker si razbijam glavo z vsemi moznimi in nemoznimi slogani...;))

Black Betty said...

pivo manjka zato, ker nam bodo tudi to prepovedal ;) samo še v parlamentu bodo pil, ker se bodo šli "kulturo pitja".

In mojih majčk ne mislim cenzurirat!! ;)

Ula: kwa si koga zajahala ;)

Black Betty said...

lonely: nimam nobene ideje!! Mislim, da bo črna čist uredu ;)

Black Betty said...

Najbliži maš eno štacuno v centru Celovca. Tko, da naslednjič ko boš šla kej čez mejo prosim tole kupi in hojladri še par pričkov v roke in hopla na kakšno fensi žurko ;)

Black Betty said...

IJa, naturlih! Če želiš, posebej majhno številko zate, z dvojnim podkrilcem in spodnjimi hlačami na naborke. Zraven pa še tak fajni steznik ;) doh ;)

Bo said...

Zdaj sem to foro s sredincem videl že na dveh fotografijah tu. Tudi sicer to veliko delaš?

To te bodo globili ...

A še kdo pomne tisti prizor iz Matrice:

Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does]
Neo: and you give me my phone call.

Black Betty said...

Hm, ja kr nekaj majc sem do zdej uničila, ampak sam če sem in the mood. Seb vedno bolj čorave, za druge se pa celo potrudim ;)

Kar nej globijo, jih bom tožila in dobila miljone. Miljardeee!! ;)
PS.Ja sam tiste so pa res bedne fore, a ne ;)

Anonymous said...

S temi drindlni se ni za hecat - mam hude travme ker so mi celo otroshtvo doma grozili, da me bodo prisilno vanj oblekli, che nam pridna.. In pol se sprashujete, o Betty, zakwa mam probleme =D