Sunday, November 25, 2007

Kako nastanejo majhni piščančki?

Nekaj ključnih faz nastajanja perutnine.



















Od tukaj dalje sledi še faza obistnega pitanja slovenskega piščanca, rejenje in kasneje obglavljenje ter skubljenje. Vendar bom te fotografije raje izpustila, ker se mi zdijo malce nehumane. Flesh: Ali naj raje rečem neperutne?

Mmmmm rahlo sem postala lačna. Mislim, da si bom šla ocvret kakšno jajčko ali dve.

10 comments:

Anonymous said...

Prve, najpomembnejshe faze, torej perverznega in otroshko-kvarnega prikaza perutninske kopulacije pa ni? Fej, cenzura.

Black Betty said...

res si ne želim, da me kakšen užaljen bralec prijavi na spletno oko zaradi prikazovanja nespodobne pornografske vsebine.

bom objavla eno verzijo "blogger's cuts" posebej za vas otroško-nedolžne pokvarjence, jinx :)

Anonymous said...

Na prezadnji sliki so dobri "nohti" :).
Kopulaciji bi bilo dobro dodati še zvok. Kar video naj bo :)

Unknown said...

upam, da s cvretjem jajc nisi mislila resno :DD

Black Betty said...

morska: tvoje področje ne? oblika je edino še malce za obpilit.

luka: Doh! Itak, da nisem mislila resno s cvrtje. Mislila sem jih trdo skuhat in narezat v solatko. ;)

Anonymous said...

ker fotoaparat pa maš ? fill more bit dober. a vid tut pod ubleko?

Unknown said...

bah lol ;)))

Black Betty said...

ja vid pod obleko, če jo dvinge, a tvoj ne? ;)

Anonymous said...

Lepo nazorno, čeprav vsaka fotka bolj bljek. Ampak začuda pride iz te packarije prav cute stvar. Katero seveda spet razmrcvarijo.

Anonymous said...

ful fajn predstavitev. upam, da jo kak pankrt ponuca za svoj referat o življenskem krogu pri biologiji, s tvojim privoljenjem šur.