Jedla bi ga vsak dan. Za zajtrk, kosilo ali večerjo.
Čez nekaj let bom verjetno tako debela, da ne bomo mogla iz lastne prikolice brez viličarja.
Edit: fotografija z sporno vsebino hrane, ki me je zasvojila je čudežno izginila. Že drugič v tem mesecu. Postavlja se mi vprašanje ali je morebiti res tako sporne vsebine in na bloggerju cenzurirajo "mamile" ali pa je samo beden.
Vse štima.
26 comments:
Dober tek (pri jedi)!
Dober tek (pri dolspravljanju kalorij )!
Ja, ja ... jaz pa od kebaba.
Kak dobro. Nisem čudna.
Hvala.
hehe, lipica beware! :D
Hirkani: hvala. sem preventivno kar začela tekat, preden bi se poznalo na nepravih mestih.
Ruth, kebab?? O, pa si čudna! Upam vsaj, da ga ne ješ po šesti zvečer. Ker to bi blo pa že tumač. ;))
Ana.: Upam, da ne želiš povedati, da je slabo stanje Zavoda Lipica posledica moje odvisnosti. ;)
All hail the horse! Klanjam se tej zasvojenosti.
:)) dbest!
Betka!
Pa ne, da horsa s priborom ješ??? Če že, k horsu paše edino žlička... ;)
Ja sajkič, s priborom! sicer namesto navadnega noža iz bešteka uporabljam tistega za tavelikega za rezanje iz "fen šu" seta nožev iz kirurškega jekla. ;)
Ne maram, če mi kakšna omaka polzi do komolca ali če mi paradižniki padajo na kolena. Poleg tega drugo polovico pojem naslednji dan. Ubistvu ga razdelim na šestine in vsako šestino pojem na vsake kvatre. Vseeno je malce prevelik za moje pojme. Ampak zato ga imam še rajši! Mi ni treba dvakrat kuhat.
Sem pa pravkar pomislila, če bi ga začela jemati intravenozno. ;)
Edino kar me res moti pr horsu je ta ogaben bel gumijasti kruh... se morš prou potrudit, da nardiš tko zanič kruh.
mayhem: heretik! ;)
Ali pa zgolj ljubitelj dobrega kruha :)
Fuj hors. Long live kisla repa.
Norc: se strinjam ja. Mayemu pa predlagam nej gre enkrat k maši, pa bo videl kero zanč zadevo mu bojo tm v usta utaknil. Pa to je Jezus naredu! bomo vidl, kako bo pol kruh jedu.
Sicer pa brebožnik ne more vedeti, da ni poanta v kruhu, ki sploh ni bistvena sestavina amapak meso z pravilno izbiro prilog.
Jinx: Tišina!! Ti vegan!
Če kruh ni bistvena sestavina, zakaj ga potem sploh prilagajo? Zakaj potem raje ne dajo zraven korenček ali bobi palčke?
Zame so vse sestavine določene jedi pomembne. Če je ena sestavina slaba, zaradi tega trpi jed kot celota!
@mayhem: bobi palcke?? hehe, ko zmanjka pa smoki?
in ja, se strinjam, kruh ponavadi sux.
Kot pripadnica družine mesojedcev bi dodala le to, da je hors eno navadno sranje. Jed, po kateri avto smrdi še cele tri tedne, ko v trenutku slabosti pustiš bratu, da jo poje kar v njem, ni vredna niti pol zelo majhnega in tankega kurca!
Seveda, ker ti je dunajc pokvaril okus.
Jinx, my girl! Kisla repa v vsak dom!!! Kisla repa na vsak žur!!!
aaaa.. vegani so okupirali moj blog. smrt sovražniku mesa!
Se strinjam z Nimfo in pomezhiknem Centrifuziji (morda bomo imeli pa kdaj vecher "romantichne" hrane, kot so krvavice, jetrca, repa, torej dobrotami, nad katerimi se vechina neupravicheno zmrduje).
O tem, kaj ti vtaknejo pri mashi v usta pa kdaj drugich. Danes se mi ne da grgrati zhegnane vode za kazen...
Jinx potemtakem te vabim, da pripelješ svoja lačna usteca k nam na obisk. Mati mi je v hladilnik dala segedin/joto za cel mesec in jo lahko ješ "romantična" kosilca vsak dan + sladica.
Baj da vej, zmrdujeta se le Mayhem in Nimfa.
Nimfa: hors se ne je v avtu, jebote. Ampak doma za mizo s kuhinjskim priborom. In vsaka jed pusti svoj vonj. Tako kot ljudje.
et tut brutus?
Jst se zmrdujem nad kruhom ne nad horsom.. niti nad zelenjavo.. ;)
Mayhem, nikjer ni bilo zavedeno, nad čim se zmrduješ. Le, da se zmrduješ. Tko, da nehi bevskat al pa nam pošlji cel spisek, nad čem se zmrduješ, da bomo vedeli za prihodnjič. :P
Betka, boš mogle pridt na en saltinboco (brez bacilov), ker tvoje prehranjevanje ni ničemer več podobno. Zgraž!
Z veseljem. Sicer sem bom na naslednji teden na segedinu ;)
Post a Comment