Friday, June 23, 2006

Bad samaritan

Ne vem komu se že dala obljubo (verjetno sama sebi), da bom nekaj časa prijazna oseba in delala dobra dela. Gre mi neizmerno dobro. Kdo bi si mislil, ha!

Seznam dobrih del v preteklem tednu:

- Trenutno malo manj ognjeno sem razveselila s tem, da sem našla njen izgubljeni fajr, na katerega je neizmerno čustveno navezana. Tako se je samooklicala za mojo dosmrtno dolžnico in še pivce bo steklo po grlu. Ah, kaj bi Nimfa brez ognja, ane?
- V/na Pločniku spila vsaj ene 15 Mojitov in frendici, ki tam dela naredila kr orng kšeft. Za čeri on d top, pa sem jo še vabila na skupno metelkovanje.
- Nekega neznanca sem do tretje ure obremenjevala z geostrateškim in geopolitičnim položajem Slovenije v Evropi in na Balkanu. Odveč gre omeniti, da ne vem od kje mi to znanje, ideje in neke konvencije, ki sem jih omenjala. BLUP!
- Dvema malo bolj znanima neznancema (baje, da celo znancema) sem se povabila na Jamajko, da bom kelnarla v njunem lokalu. My dream job, really!
- Osamljeni jahačici zrihtala razgovor ali dva za job.
- Šefu sem oprostila, ker me je ob pol desetih klical in povprašal, če mislim pridt kej na okoli pogledati. Tisti, ki me dobro poznajo, vedo povedati, da zjutraj nisem najbolj prijazna oseba, sploh pa ne, če me tako brutalno vržete iz postelje po 6 urnem pijančevanju in vsaj 15 Mojitotih.
- Sodelavcu zrihtala 4 dni dopusta! Okej, to dobro delo vsebuje elemente samoprofita, ker sem tako tudi sama pridobila 2 dni ekstra dopusta!
- Po MSN-ju delila zastonj strokovne nasvete.
- Peljala psa na sprehod in zalila rože.


In tedna niti ni še konec! Juhej

10 comments:

bežeči norec said...

Mmm ... mojito ... It's an acquired taste :)

Čeprav po 15ih to verjetno ni več problem ;)

Black Betty said...

ja jest sem tud tko mislila :P

nasledn dan je pa kr jeba

miss.nymphee said...

dosmrtna dolžnica...z ognjem se ni za zajbavat...;)

Black Betty said...

Nimfa... tko si se sama oklicala :P in lahko si ziher, da bom to izkoristla ;)
pa dobr da si me opozorila, ker sem lih hotla sprobat, kako se kej različni materiali upogibajo pod vročino tvojega ognja :P

Anonymous said...

bemelenka....tvoja slovgleščina mi je prav prikupna :I

LONELY RIDERka said...

pozabila si se oment, da si me v najinem vecernem pogovoru spravila v odlicno voljo in mi zvisala ego, ker si hvalila mene in 10 minut skupaj kurcala sedanjo bejbo moje nekdanje simpatije. tnx, it felt REALLY GOOD!;)
Te peljem na kak Mohito v zahvalo...;))

Black Betty said...

@toma: tudi tvoj sarkazem je prav prikupen :[

@lonli: am ja, i was drunk ;)

Drgač pa jah, če pa bejba neumna vprašanja postavla, ne morm je pol glih hvalt. Ampak mislm, da ni blo tko bad, da ne b mogla še enga mohitota spit :) weeee ;)

Anonymous said...

rdeci kriz, karitas in aa v enem.. zanimivo :evil:

Black Betty said...

pozabil si na sestre usmiljenke :P

Anonymous said...

s podvezicami, ali brez :)