Friday, June 16, 2006

It's all about playing

... the angel (če ni kinder jajček).


Se pardonujem bralki, ki je pričakovala takoj v četrtek zjutraj 6.00 a.m. full report z nekega koncerta. Žal nisem našla bolj bizarne fotke od te tukaj, za kar se mi pa ni zdelo vredno potruditi in pisati celega posta o njihovem norveškem vzorcu na puloverjih. Drugače pa, če vas vseeno zanima, naj vas usmerim sem, sem, sem, sem in sem. Aja, pa mogoče tudi sem.

Resnica je seveda daleč stran in zamegljena, kot je lahko le »bela« Ljubljana na najbolj turoben dan v letošnjem maju. Še dobro, da sem se danes končno le sestavila skupaj in za spremembo nisem bila tako zelo nablojena, kot včeraj, ko so se mi na afterju v Makalonci prikazovali določeni ljudje ali kasneje, ko sem skupaj še z dvema osebkoma superiorne vrste, reševala svet pred orožjem za množično uničenje z neumnostjo ter se zgražala nad moderno pakungo kinderjajčkov. Močno sumim, da mi je tamal pir naredil malce več škode in se mi je ajn bishen odpulilo. Sam pssstt.. nej to ostane med nami. Ourajti?!

Tole s kinderjajci me je zelo en mejčken prizadelo. Ne vem, če je kdo porajtu, ampak novi kinderjajčki sploh niso več lepo zaviti v celofan rdeče bele barve, ampak so zapakirani v neki odtisni omot (tablete pa so zapakirane v pritisni omot – jih moraš orneg prtisnt, če želiš, da se lepo obnašajo, tako kot pri pamžih naprimer).

Tudi reklame »presenečenje, igračka in čokolada« več ne predavajo na TV. Mogoče iz razloga, ker je tisti mulc izgledal, kot da bi bil iz Centra Sonček in se je le-ta pritožili zaradi diskriminacije. Mogoče pa so se zamislili nad neprimernostjo reklame, ki ne gre skupaj s hipodebilusi in nekim trdim želvakom, ki povrhu to sploh ni Trdonja. Slogan bi bil lahko kvečjemu »lovilec prahu, bednobednosti na kvadrat in ena zanič čokolada, ki jo noben noče jesti«. Skor tako, kot tipi na morju z bednimi pick-up lajni. Za bruhat!

Bi bila zelo presenečena, če bi v jajcu dobila nekaj v dveh delih. Pozor, v dveh delih!! To je pa že čisto nategovanje ljudstva, da prodajajo neki, kar sploh še ni sestavljen, polprodukt pravzaprav. Bo treba kar nazaj v trgovino nest in zamenjat. Ziher je zlomljen, al so pa v tovarni tolk leni, da se jim ni dal »igračke« skup sestavit. Kakšna šlamparija!

Ne vem kaj si mislijo tile kinderjajčni lastniki, ampak jaz nikoli nisem želela jajca zaradi čokolade, ampak zaradi igračke. Igračkeeeee!!! Jah, mi jo je bilo pač fajn sestavljat tiste plastične delce in delat mini mline na veter, avtomobilčke in avijončke. Zdaj pa dobiš zanič čokolado in hipodebiluse. Tnx for nothing!

Še dobro, da sta prišla na obisk (na vrata trkat) dva misionarja. Morda poznata rešitev tega problema.

Ajd.

12 comments:

Mayhem said...

Jst sm pa mislu da so ti plastični jajčki sam en nov produkt in da bodo "normalni" kinder jajčki še naprej obstajal..

bežeči norec said...

Pomoje so ta plastični samo čez poletje, ker je svinjsko vroče in se čokolada takoj stopi. Po koncu vročine pa pride spet ta prav kinder jajček nazaj.

Black Betty said...

ja sej vse lepo in prav, ovitek je pač drugačn in mislim, da ni samo zaradi vročega poletja. Kaj a pozimi je bil pa tak zato, da čokolada ne bi zmrznila ;) Največji problem še zmeraj vidim v igrački. Tist notr ni igračka!! ;)

Mayhem said...

Kaj pa je? Komplet za pranje kozarcev? :P

Black Betty said...

ne vem kako izgleda komplet za pranje kozarcev. Če bi malo podrobneje opisal, bi ti znala povedat .. :O

Čukmajster said...

Eeeem...Nisem čist ziher, če mislimo isti "alterkinderjajčk" (manjka fotka produkta :), se mi pa zdi, da je to samo neka stranska linija (kot neandertalec)...

Sicer pa podobno opažam tudi pri legendarnih Lego kockah...Včasih si potreboval vsaj 10 kock, da si sestavil omembe vredne stopnice, sedaj pa jih dobiš kar v eni kocki, ki je namenjena izključno samo temu namenu...Buhnedej, da bi mogoče iz 10 kock sestavil kaj, kar načrt ne predvideva...Le kam se je izgubila ustvarjalna nota igračk???? Svojim mulcem bom podtaknil "oldskul legice" (jih mam vse lično zapakirane v "tajm kapsuli")

Black Betty said...

Ja tudi legice spadajo v kategorijo kinderjajc in posledično zato ni nobene pripopane slikce. :)
Se spomnim - ni še tako dolgo nazaj, ko sem v Maxiju (al eni taki štacuni) zagledala bazen z legicami in začela strašti male otroke, ko sem tam postavljala neke čudne stvari (vem, da niso ble hiše). No otroci sploh niso bli tako zelo prestrašeni, njihovi starši pa so bili prav zgroženi, kaj dve "odrasli" osebi vendar počneta v bazenu z legicami. LOL
In zdej dobiš hiše in avte že SESTAVLJENE!!! WTF? kaj pol pa avto drgneš po tepihu wruuum wruum gor pa dol in se delaš, da si debilen al kaj? Res ne morš no!
No, če bo tvojim mulcem zmankal oldskul legic in če se jest takrat več ne bom zabavala z njimi kr povej, jih mam celo škatlo :P

Mayhem said...

Aja, komplet za pranje posode = vileda pa Pril :)

Anonymous said...

Valeda?? Na zaj, ker je moja!!

Black Betty said...

če bi bila res to milka, bi brez vejice pisala :P

Black Betty said...

no. to pa le. dobra dela ne morejo škoditi ;)

Anonymous said...

Ce ni vec normalnih kinderjajckov, jih bomo pa mi zacel stancat! Glih newemkaksen tehnoloski izziv to menda ni. Valda privoscimo nasim tamalim eno tolk kul stvar, kot je to?!

Sam zdej ne vem, kaj pa ce so igracke ze sestavljene zato, ker ne smejo vec delat takih igrac, s katerimi bi se lahko zadusil?
Samo razmisljam, itak, kolk otrok je pa umrl med nami zarad legic??