Friday, June 09, 2006

Opozorilo!

Poletje je pred vrati. Kako to vem? Dnevi so vse daljši in včasih je zunaj celo več kot 10 stopinj. Giro po Ljubljani se nadaljuje, prav tako opažam porast fizičnih napadov in verbalnih izpadov predragih soudeležencev v prometu, ki so ponavadi:
- farbnblint,
- majnokurčni in z malimi avti, ki se jim mudi in zatorej ne morejo voziti po cesti v koloni, ampak zagazijo po tropu zblaznelih kolesarjev na rdeči kolesarski stezi (ne razumem, a ne morejo oditi 5 minut prej od doma!!??)
- majhnokurčni z velikimi avti, ki zasedejo celo ulico in še pločnik zraven,
- J.Lo/Z.Zahović wannabeji, ki ne morejo vozit brez telefona v eni roki in cigarete v drugi, v radiu pa paurdenserski ritmi, da se ve od kot prihajajo!
- iz Postojne - ok, tem je na pol oproščeno, velike ceste in enosmerne ulice jih malce zmedejo,
- starih kitov in ork, na kolesih, oblečene v baletne drese, ki so prepričani, da imam oči na riti ali pa, da imam močno razvito intuicijo, torej lahko v naprej predvidevam kakšne bodo njihove namere za mojim hrbtom,
- mentally challanged,
- največkrat pa kar vse skupaj.

Dragi moji, drage moje!
Od zdaj naprej bo vse drugače. Namontirala sem si tole igračko (beri hladno morilsko orožje), električnega šokerja žal ne smem posedovati - nisem specialac, s katero lahko nadlegujem vse, ki se mi bodo postavili pred kolo. Bwahahahahaah

Be affraid, be very affraid!!

*Evil*

8 comments:

Black Betty said...

empirični poizkus je utemeljil mojo tezo. Avti kar letijo stran ;)

Anonymous said...

jst se na folk samo derem!!! :)

ce pa je avto, pa opravim bolj elegantno. uporabim slino :) tako, ki se priiiime :)

Anonymous said...

dobra ideja je tale hupa.. pa je glasna? sicer ti svetujem boljso resitev.. taksne hupe so tudi na plin.. in potem imas lepo zadaj v kosari plinsko jeklenko in spredaj hupo.. in ce komu ni dovolj zvok hupe, potem lahko uporabis se jeklenko.. definitivno bos imela mir na cesti.. pa se shujsala bos od prevazanja dodatnega bremena :evil:

Black Betty said...

Jest sem pa včasih dokaj prijazna oseba in se ne derem na folk, razn če se oni slučajn name derejo. Pol dobim pike!!

Je pa tale kljuka precej glasna in ima tak tečen zvok, kot da bi kakšnemu pedru predstavil ženski harem. Čeprav na škatli piše straight model. Ne razumem ;)

Čukmajster said...

Tudi jaz imam takšno hupo, ni pa še namontirana...Zato zaenkrat uporabljam metodo:
"Marš s kolesarske !#%&@$S#$#!"

Anonymous said...

Meni osebno je boljša kakšna hupa v slogu velikih ladij,npr. tankerjev. Pravijo da je na Queen Mary 2 (nisem prepričan za ime) tudi precej poštena.Hehe. :evil Posnameš na CD/kaseto,na kolo navlečeš par spodobnih zvočnikov...in voila... ein uber huppe :)

Mayhem said...

*tut* *tut*!

Black Betty said...

@Čukmajster: Ha, pol sm te pa zihr zanč srečala, ko si na križišču nadiral množico peščadi ;)

@Matej: Verjamem, da je takšna hupa nadvse učinkovita, ampak praktična pa ziher ni ;) Razen če je tvoje kolo ladija ;) haha
Si me pa spomnil na nekega cigota, ki se je lansko poletje prevažal s svojim BMX-om na katerega je imel montirane zvočnike, pol ljubljane pa je bilo prisiljeno poslšati narodnjake.

@Mayhem: kwa a ti tut?? ;)