Monday, June 05, 2006

Testing

Marti in njegova Marta sta dobila novo bazensko/vrtno* garnituro s sončnikom/vetrovnikom vred in je bilo treba stestirat kako se obnesejo ročaji na komunistično obarvanih stolih pri počivanju roke na njem in da le-ta od utrujenosti ne zdrsne z njih ter predvsem kako alko prenaša miza. In ga kar nese, tako kot se spodobi za takšne mize.

Žal je spet en lokalni psiholog preizkušal mojo potrpežljivost in vsesplošno apatijo do osebkov, ki se, ne vem zakaj, počutijo poklicane, da morajo prevzeti vlogo mojega psihiatra, jebača in dušnega pastirja. Ou jeee! Moron je imel na srečo ščepec soli v podstrešju (or he was just too drunk), da je spregledal, da se nima smisla z mano pregovarjat in jo je raje odpujsal domov. Pametno!

Mislim, da je test bazensko/vrtne garniture uspel, predvidevam, ker sem imela potem še neko čudno potrebo stestirati nov kavč v dnevni sobi. Hudooo dobr. In kot sem zjutraj ugotovila, se lahko med tem ko spiš, raztegne v pohištvo primerno za krešanje več gravitacijsko onesposobljenih ljudi. Edin, kar jim fali, je povšter, ki na otip ni kot, da bi prijel silikonsko joško. Saj zna biti verjetno fajn za tipat ko Marte ni doma. Ampak sredi noči imaš občutek, kot da imaš pod glavo neko rakasto tvorbo. Juck!

Doma testiram nov večji, lepši, boljši monitor in grafično in tv-tuner.

Baj da vej, ker gnil MTV (Adria) je to???!!! Edina kolikor toliko zanimiva zadeva, ki začuda ni slocro Shitdarta, ampak naj bi bil live prenos Rock im Parka, na katerega spet nisem mogla iti in se bom sekirala do konca življenja, jim nonstop ven meče. Pol ure kasneje je vajeti v roke prevzel nek pametnejši osebek in v zameno za neprestano prekinjanje zavrtel, na vsesplošno žalost, bedno posnet koncert DM. Mislim, da bom šla brat knjigo! In jutri moram spet delat!!?? Obup. Jaz bi rabila še vsaj en dan za regeneracijo in naj gre nekdo namesto mene. Pritipliiizzzzz!!!


*Tista luknja, ki jo uporabljata za vrt in vhod v bajto, se meni osebno zdi bolj primerna za bazen. Samo zjutraj malo težje vstaneš in greš v službo, če je zafilana z vodo. Razen če nisi skubadajver.

4 comments:

Mayhem said...

MTV je že zdavnej ratu en podn od podna. A še nis opazila :P

Black Betty said...

Itak, da sem opazila. Ampak če rečejo da bojo neki prenašal (tko k fuzbal tekmo) pol vseen še vedno verjamem, da bojo to prenašal. pa čeprav piše gor MTV adria. K je WTF!! Baj da vej. Britanski MTV je še zmer soliden ! Sam naš Adrija je pa res za v plenice! Ker smrdiii!!

Anonymous said...

Depeche Mode posnetki od učer :P http://www.mtvadria.com/806.sl.py

Black Betty said...

Mitzi, tenx, ampak mam tud ful bolše posnetke doma ;) Sicer sem pa tega le vidla mal več kot pol ;)