Thursday, June 29, 2006

Zatemnitev

Končno sem dočakala svoj zaluženi in težko pričakovani ekstra dopust oz. podaljšani vikend. Glede na to, da zadeva ni bila načrtova in da sem poleg vsega lena kot fuks, sem spakirala svoje imetje in spizdila v neko selo na Gorenjskem, kjer se grem Robinzona Kruza.

Ker se mi v tej vročini ne zdi najbolj primerno gont bicikel, hodit na kufetke ali bog ne daj kajtat (Rajderka ima včasih res ekstremne ideje!!) sem privolila le v razne večerne obiske, rojstnodnevne žurke in faravel in velkombek partije. Skratka, kamor koli se bom zvečer nalimala se bomo na veliko objemali in izmenjali hektolitre sline.

Mohor, ki je prvi najavil rojstnodnevno pitje, bo za rojstni dan dobil skopiran DVD Necormantik. (I know you like those kind of muvies, you perv). Dace, moja najljubša latvijska pridelovalka Mojitov bo po vsej verjetnosti žal dobila le enga lubčka na daljavo in objavo na tem blogu. Happy birthday Dace!

Glede na to, da sem danes že navsezgodaj zjutraj rinila v Lesce, mačke so tam spet dobile toplomer v rit (so jo vseeno boljše odnesle kot Čewap, ki je dobil fisting v rito, pa še plačat je moral za to!!) in Podnart (Bobiju vrnit kvihte, ki mi jih je posodil za tekmo) so se s tem moja dobra dela za danes končala. Tako lahko sedaj mirne duše parkiram svojo rit v najhladnejši del bajte - garažo, kjer so mi inštalirali abakusovo enoto z internetno povazavo in me ima, da bi od veselja začela kar jodlat!!!

Današnje ugotovitve:

Potem, ko preblogaš vse zanimive bloge, je najboljš, da se prav po moško parkiraš še pred TV, kjer z grozo ugotoviš, da namesto sproščujočega in dolgočasnega fuzbala, mongoloidni Janševci predvajajo cel dnevnik, ki so ga posneli 29.6.1991! A, za koj moški spolni organ mi plačujemo naročnino, da nam pol prodajajo taka stara srala???? Parkrat sem se mogla kar ošamarti, ker sem bila prepričana, da se mi blede!! In ko so že 10 minut prikazovali tanke in smešne akcije vojakov, ki laufajo pred kamerami in se grejo Džejms Bonda in Brus Lija, sem se od smeha skoraj polila s kavo in se raje odkotalila nazaj v klet, kjer sem pogledala nekaj delov Mystery Science Teater, da sem si olajšala okularne in duševne bolečine, ki mi jih povzročajo na RKTV.

Če vrli uredniki nimajo nobenih idej, naj se udeležijo kakšnega izobraževalnega seminarja ali kulturnega dogodka na Metelkovi!

Končno je tudi moj ženski možgan začel dojemati zakaj desci tako množično pohajajo okoli samo v spodnjih gatah in ne počnejo drugega, kot ždijo za računalnikom sleš TV-jem, pijejo pivo in smrdijo. To je najlažji način, da preživiš v tej vročini in ti ni treba 5x na dan zamenjat cele garderobe! Vmes vsake toliko pogledaš v hladilnik, če se je pir že ohladil in se parkiraš nazaj pred računalnik, takrat se ti sicer ulije Savica Švica iz vseh možnih por, še une za katere si prepričan, da imaš zamašene. Res apetitlih. Amapak, saj ni panike, se vržeš pod osvežujočo prho in stvar je rešena.. In to je to. Simple as that!

Prosim, naj mi naslednjič raje zatemnijo takšne stare dnevnike!! Tega pa res nočem gledat!!

11 comments:

Anonymous said...

napaka.. moski ne gredo pod tus, ampak uzivajo v svojem vonju :)

sicer pa se men zdijo ti revival dnevniki prav zanimivi.. podozivljam cas, ki se ga bezno spominjam..

pa hocem spet fuzbal!

Black Betty said...

had: breh, no v take detajle se ne bom spuščala, bom pa danes lastnoročno namočila nekaj nagravžno smrdečih tipov v Bohinjsko bistrico :P pa še kako babo bom notr vrgla, da bo zadoščeno spolnim kvotam :P
Dnevnik že/še zdaj zelo nerada gledam, skoz eno te isto! Pol ure janša, pol ure drnovšek, poj pa šport. Breh breh breh! No vreme je še najbolj zanimivo ampak se bolj zanašam na aladina :P

Anonymous said...

hmm.. odvisno, kaj se bo kam namakalo :)
no.. glede tipov dopuscam tudi odstopanja.. mogoce nismo vsi isti..

@ula: a potem ce pihnes, se da tudi kajtati s tvojo sapo..

Black Betty said...

had: bwahaha, ja Ula ma kr orng sapo ;))))
drgač pa se mi je zatipkalo, smo se namakal na Savi Bohinki, k je mal večji potok od Bohinske bistrce, sam sej če se še mal naprej pelješ pa prideš do Bistrce. LOL
in fajn je blo.

Black Betty said...

ja ula smo šli brez tebe in brez rokca, pa lonely riderke tudi ni bilo :(
sej bomo drug teden šli spet kej! ti se raj uč, da boš pametna ekonomistka ;)

Anonymous said...

veliko sape izvira od kje :) vcasih so rekli iz velikih pljuc, s tem, da je bila beseda pljuca prispodoba.. potem pa se clovek vprasa, hopla, hopla, kaj pa ce je vse res :)

Black Betty said...

Ulala: votle joške? bwahahah ta je pa dobra. Nekadilke? even better ;))) No ja jest res ne kadim ;)

Drgač pa Rokec je imel podobno reakcijo kot ti: Šlaufat ste šli brez mene???!! Grozn in strah. Morte mal potrpet, ker nimamo dovolj šlaufov, pa še fajn je če nas ni gliz gziljon na reki ;)

Black Betty said...

jah tolk dolg je pa ne bomo čakal. mi gremo jutri, tko da če želiš z nami, veš mojo cifro. drgač pa zbor ob 11h pred benzo na bledu oz. ob 10.30 bliz sončka;)

Black Betty said...

no sej enkrat bo že. ajd

Anonymous said...

in kje to slaufate? a od bleda proti lancovem?

Black Betty said...

Začne se na elektrarni, konča pa nekje pri Bohinjski Beli.