Monday, February 12, 2007

Nepozabna masaža

Dejstvo, da bosta bralca pozelenela od zavisti, kot strupena mušnica, me samo še bolj podžiga k temu, da se bom prav nesramno zlobno pobahala o božanskem razkošju, ki sem ga bila deležna danes zvečer.

Po napornih baletnih vajah sta moj musklfibr napadli dve hudi bijačez! Ja, prav ste prebrali, B-J-A-Č-E-Z. Kar naj bi v slengu pomenilo »hude prasice«.

Bijač ena, recimo ji Helga, je bijač z dolgoletnimi izkušnjami kiropraktika, z neomajano samozavestjo, ki je nima miljonarka, s firerjevo strogostjo in natančnostjo švicarskega urarja, se je musklfibra polotila profesionalno. Tako, kot še nobeden doslej. Odveč bi bilo nepotrebno govoričenje, da je bila pri izganjanju mišičnih bolečin temeljita!! Mogoče malce preveč temeljita.
Hip za tem, se ji z rahlo še nezanesljivimi prijemi pripravnice, pridružila občutljiva Julija. S svojimi malimi ročicami je nežno gnetla moje prenapete mišice in razbolela vratna vretenca. Z družnimi močmi in z dvema paroma rok, jima je na koncu le uspelo pregnalti tega nadležnega hudiča iz mene.

Ta nepozaben večer lahko strnem v nekaj besed, in dem: V slogi je moč!

6 comments:

Anonymous said...

resnično, resnično in z dna srca sem ti fouš :))) ko tole berem si težko predstavljam, da si bila na navadni masaži....

-sv3

ps v slogi je moč ... in porno filmi ;)

Anonymous said...

Podobe nočejo iz glave. Tudi jaz nočem da grejo. Ej.

Anonymous said...

Ti si eno švohno ubogo detece, ki ne zmore niti poštene masaže. Sploh si ne predstavljam, da bi te s seboj odvlekla na tajsko masažo. Saj bi te pohabili, ljuba duša.

In lahko povem, da Betka jako čudno masira. Dejansko me je ščipala po riti in bedrih. Grozn!

Black Betty said...

Seveda, ni bilo pričakovati, da bi z mojim skromnim maserskim znanjem Helgo mogoče zadovoljiti, sploh ne na področju, ki ga sama tako odlično in temeljito opravlja. Itak!

LOL.

A sem te vsaj dobr pretepla na koncu?

castro said...

"Po napornih baletnih vajah sta moj musklfibr napadli dve hudi bijačez!"

pride to v paketu?

Black Betty said...

Seveda! Musklfibr še posebi! ;)