Friday, February 09, 2007

Anna Nicole Smith podlegla pod težo milijonov

There is a god!

Spoštovani bralci, spoštovane bralke! Prosimo sklenite roke, sklonite glave ter za minuto prisluhnite svojemu notranjemu jazu. Vsi smo vedeli, da se bo slej ko prej zgodilo. In zgodilo se je!

Pretresla nas je vest, da je umrla najbolj znana borka za pravice do miljonov, ki si jih je pošteno prislužila z bojem proti nošnji krzna ali katerih koli drugih oblačil ter s skrbnim podajanjem žlice v usta ostarelemu in senilnemu naftnemu mogotcu. Rispect to that!

Le trenutek po njeni smrti se ves svet srečuje z eno večjih naravnih katastrof – umanjkanje materiala za potrebe masturbacije, Karitas, Unicef in druge dobrodelne organizacije pa že poročajo o velikih denarnih donacijah. Človeštvo je končno nehalo skrivati svoje denarnice. Še najbolj pa izstopa dejstvo, da se je na zemlji drastično dvignilo globalno povprečje inteligenčnega kvocienta. Rispect to that, too!



Odločila sem se, da bom priredila hišno zabavo v spomin Anne Nicole Smith ter tako slavnostno proslavila njeno ponovno snidenje z ljubljenim 80-letnim multiziljonarjem, čigar imena si živi bog ni zapomnil.

RIP, Anna!

Edit: Tudi mene so cenzurirali - tokrat sliko - toda brez skrbi, prilagam novo. Iz tega lahko sklepam samo eno - Kjer se Markedžani valja, cenzuro pusti!

18 comments:

Anonymous said...

hja, morda pa se, da tudi v nebesih kupiti marsikaj. npr - hocem jo k sebi? ;)

Black Betty said...

Huh,mislim, da bi se malce zataknilo v nebesih. Če je res po kakšnem čudežu jezusa kristua prišla tja gor, resnično dvomim, da bi uspelo to tudi tebi. ;)
Sploh ne po temu grdmu grdmu stripu, katerega avtor si. To ti bog ne bo nikoli odpustil in te vklenil v okove prostranih vic. Evo :)

Anonymous said...

Se dobro, da nisem sado-mazo kot ti, ki klices po tem, da ti vklenem okoncine.. :)

Black Betty said...

Joj. V tem primeru si jih raje odgriznem.

Anonymous said...

Z njenim prihodom so ga najebal tam gor :)Verjetno najbolj nepricakovan sostanovalec! To bo verjetno drugic po Merlinki, ko se ne bodo mogli zment kam naj jo dajo. Na mrzlo ali na toplo :)

Black Betty said...

Njeni nebeško dobro obdelani kirurški lepoti definitivno bolj pristoji vročeeeee! :)

Anonymous said...

mislis, da so jo ze vtaknili? ali se vedno caka zunaj pri svetem petrcku na vratih?

Anonymous said...

Saj tale slika je pa bolj na mestu. Ali ni to pogrebna obleka?

Black Betty said...

Markedzani: take babe ne čakajo! Pomoje :)

Kinky: Ja taka rahlo žalna. Sam pri prejšnji je bila šminka, tista, ki je delala atmosfero. ;) Sicer sem pa ugotovila, da ima še en blogger direk isto sliko, tko da je zamenjava dobrodošla popestritev.

Unknown said...

ampak joške ... joške je mela pa res ogromne. i can only imagine .. :)))

Centrifuzija said...

Markeđani. Halo! Mrtva je. A ti bi tudi mrtvo, al kako? Je že taka kriza??

Black Betty said...

helou tamara, nekrofilija je pa ja neki najbolj romatičnega ta čas ;)
Poglej z dobre stran: vsaj tih je cel čas, nobenmu ne teži, poleg tega pa ne tarna vsak dan, da jo daje glavobol. ;)

Kaj bi si moški še želel več?

Centrifuzija said...

V bistvu imaš prav. Njej pa tudi ni nič hudega in še ne sliši vseh bizarnosti, na katere naleti punce pri predstavnikih nasprotnega spola. :)

Black Betty said...

Jp, kar se tega tiče sem ji rahlo fouš. Tako ji vsaj ni treba poslušat obupne picku-up line, v stilu. "Yo-yo bejba. A so tvoje hlače oprane s čistilom za okna, ker so tako čiste, da se vidim v njih". Ali kaj hujšega.

Anonymous said...

pa kaj bi vi2 radi? najprej sta hoteli, da izlijem svoje seme po dajani, sedaj mi ze tiscita obdukcinirano anno.. kdo je tu nor?

Centrifuzija said...

Hm. Kaj bi radi? Kako se lahko vprašaš, kaj bi radi, ko ti pa vendar vse jasno poveva? In kako ne vidiš, da ti želiva le dobro in le pomagati.

Black Betty said...

Saj ti je ne tiščiva! Le razpravljava kaj so prednosti nekrofilije. Mogoče stvari malce jemlješ iz konteksta. Ha. Mogoče si pa tega na skrivaj želiš, pa si niti sam nočeš priznati. Pusti čustvom, da privrejo na dan!

Centrifuzija said...

Ja, saj sem mu že povedala, da je v njem tudi nekaj geja, pa mi ne verjame. Ne vem, zakaj tako zanika vse te očitne znake. Markeđani, tebi bi bilo lažje, če bi se soočil z resnico in dal ljubezni prosto pot.