Thursday, April 19, 2007

Afro 1679 v 1 upgrade

Sobota zjutraj je, Vaša čisto nova navadna lasulja pa ob izgubi dlak, narejenih iz preprostega konjskega repa, bolj spominja na ožeto cunjo s katero ste pravkar pobrisali lastne izbljuvke od včerajšnjega popivanja. Že spet! Nova privatna zabava se bliža, Vas pa najbolj skrbi kako bedno izgleda vaša trajna. Afro 1679 v 1 in Afro 1679 v 1 - upgrade Vaše probleme razblini v pičkin dim.

V laboratorijih na Trinidadu in Tobagu, kjer se spoznajo na trajne probleme, so ravno za Vas razvili Afro 1679 v 1- upgrade. Afro 1679 v 1 - upgrade je še bolj obstojen, trpežen in enostaven, njegova uporaba pa je nadvse enostavna. S samo tremi žeblji si ga pribijete na glavo in skrb, da bi vam ravno sredi divje zabave na mehaničnem biku spolzel z glave, je povsem odveč.

Če Afro 1679 v 1 -upgrade naročite v naslednjih treh mesecih, boste za dvakratno ceno prejeli še prav poseben inovativen produkt iz laboratorijev na Trinidadu in Tobagu - Afro-eyebrow 1119.

Afro-eyebrow 1119 uporabljajo tudi znani Slovenci. Pa jih povprašajmo kaj menijo o tem čudežnem izdelku, ki jim je brez dvoma spremenil življenje.


Miša Folk: Ko sem si v 80-ih prvič dala delati trajno, misleč da je to IN in KUL, so me vsi sovrstniki zajebavali in nadlegovali. To je bilo zame zelo stresno in nevzdržno, zaradi tega sem tudi dobila mozolje po celem telesu, tudi na riti. Potem pa mi je Black Betty predstavila Afro 1679 v 1 in moje življenje se povsem spremenilo. Sedaj me nadlegujejo le še mlajši moški in to mi zelo godi. Od navdušenja sem kupila še njihov najnovejši izdelek Afro-eyebrow 1119. Moje arkade sedaj izgledajo prav neverjetno mogočne in veličastne, skoraj tako kot moje ustne.


Fredy Miler - Drgi: Afro-eyebrow 1119 me je tako navdušil, da ga uporabljam vsak dan in še vsako noč, enkrat na teden pa z njim zlezem tudi pod prho. Pravzaprav bi lahko rekel, da sem eden prvih v Sloveniji, ki je začel uporabljati Afro-eyebrow 1119. Z njim sem navdušil tudi vso svojo družino in od kar vsi uporabljamo Afro-eyebrow se nam je življenje obrnilo za 360 stopinj!!! Res je fenomenalen!!! Afro-eyebrow 1119 priporočam vsem, ki imajo probleme s koroškimi kantavtorji.

Rastafaraj! Džangl iz masiu!

5 comments:

adj. said...

Oooo, mene pa zanima tista afro reč na spodnjem koncu Fredijevega nosu. Tisto bi imel. A je to Afro-inverted-eyebrow?

Black Betty said...

Ne to je povsem navaden Afro Eyebrow 1119, ki je tako prilagodljiv, da ga lahko uporabljaš kjerkoli. Odvisno od domišljije.
Res!!! Afro Eyebrow 1119 in Afro 1679 v 1 sta vredna veliko več, kot boste zanj odšteli. Resnično se splača poizkusiti!!

In ne pozabi - Praiz Jah!!!

LONELY RIDERka said...

da ne bo se tebe kdo cenzuriral ;) misa molk je tok vase zacopana, da je se svoje fotke za FHM (al je bil pa menshealth sejnevem) scenzurirala, pa sej ej prostovoljnom slikala, kaj ne bo pol tebe en mau?! ;))

Anonymous said...

Raziskovalnemu oddelku v Trinidadu in Tobagu predlagam v razmislek še en artikel: Mrkaić-nosehair 677 /a lot.

Black Betty said...

Sicer dvomim, da bi šel ta izdelek v promet, ampak je vredno razmisliti. Vse za pošteno poraščenost ;)