Saturday, May 26, 2007

How juck can you get??

V slovenski internetni brskalnik vtipkaš "grdi cokli"
Prvi zadetek ti pod tem geslom servira tole.

Anonimni internetni brskalnik

(A lahko ustrelim vsazga, ki nosi tole plastično skrapucalo? Plizzzzz! Mislim, da bi s tem
naši družbi naredila samo dobro. Sirijsli ljudje, ne MORTE nosit tega!!!!)


In še wiki info: Kroksi so nova modna zapoved in so nagnusni cokli. O njegovi neverjetni gnsunosti namiguje že opis, da so plastični, torej se ti v soparni vročini (ki ste jo na primer doživeli danes) noga v njih strašansko poti. Stranski produkt potenja človeške spodnje okončine je jako neprijetenj vonj, ki ga ne prekaša niti pošten prdec iz vaše riti. Obuvala je primerno za v kakšen kafič v Snobilendu, če se vam bo ravno zazdelo, da je Maček ali Boem prepoln. S plastično coklastim smradom vaših nog odženete tako zahtevnega petičneža v stari Ljubljani, kakor tudi vsakega poslednjega kelnerja daleč naokoli.

PS: Stop Janša!! Stop Kroksi!!

38 comments:

Anonymous said...

Jazt pa sem slisal, da so tile crocsi super druper udobni in zracni. Morda res mal neugledni izgledajo in jih ne bi nikoli obul za ven. Ampak se mi pa zdijo dobra alternativa belim zdravniskim coklom. Iz teh logov tudi moje pozitivne reference. ;)

Don't shoot me! .)

Anonymous said...

Iz prve roke lahko povem, da je NY prepoln teh coklov.

Anonymous said...

vprašanje 1.: Iz kje še lahko pride prdec?
vprašanje 2.: KAKO ustaviti Jansšo?

Black Betty said...

Krtek: Sej vem, včasih so ljudje tudi v drek stopil, če jih je zebel v bose podplate.
No jaz se povesem udobno počutim v japankah, bosa, supergah, štiklih, ne vidm potrebe da bi še telelele nase vlekla. Vse ima svoje meje.

Robi: tudi na prešercu lahko zaslediš kakšno mamo v njih. Fuj.

Kinkiy:
odgovor 1: Izpod pazduhe.
odgovor 2: S Patrio.

Black Betty said...

Baj da vej krtek: prebrala sem, da jih v bolnišnici ne smejo uporabljati, ker ustvarjajo statično elektriko, ta pa moti medicinske naprave. :P

anusmundi said...

Hudimanapaja!

Sem mislil, da delaš le reklamo za kak ortopedski pripomoček!
Kroksi so popolnoma spremenili življenje našega Marjančka. Sedaj ne kroži več, ampak elegantno poplesuje v polkrogih!" Vida, srečna mamica

Statika, ha!?
Hmm, kolegica je izvedela, da se ji obeta bogata dediščina. Mogoče je čas, da obišče babico. Emmm, kje se da dobiti te krokse?

adj. said...

Predvidevam, da niso biorazgradljivi. In naslednje leto, ko se jih bodo množice naveličale, bodo pisani kupi teh odpadkov postali globalna turistična zanimivost.

Centrifuzija said...

Grozn nagraužni, res. Pa kdo to nosi?!?

Anonymous said...

Glede na to, da sem si ŠELE lani nabavila prve TeVe, sem očitno itak ZA časom. Torej lahko upam, da bodo tole nehali prej prodajat.

Imam pa še nekje v kleti une taprave, lesene in usnjene slovenske cokle, ki so torej že RETRO.

Black Betty said...

stalker: no reklame za ortopedske in invalidske pripomočke delamo samo, če gre za voziček in leseno nogo.

dino: Tudi sama sumim v njihovo biloško nerazgradljivost. Kot so nas učili v šoli gumjasti predmeti potrebujejo več tisoč let, da se razgradijo. Sicer pa najdemo znamenite ostanke človeka iz XXI. stoletja že za Savo. Žal ni ravno veliko turistov, tisti pa ki slučajno zaidejo tja iščejo zemljanko Silva Pluta. Verjemi mi.

Centra: nekateri modni psihopati, brekla.

Hirkani: včeraj, ko sem na Bledu iskala primerno številko svojih bodočih prvih TeV (seveda niso imeli moje cifre), sem slučajno zašla v neko stransko ulico, kjer je zlobni trgovec tržil tudi to grdoto. Lahko ti zagotovim, da so obupni. Poleg tega so pa nekateri "posebneži" ugotovili, da se v tiste luknje enkratno vitka razne plastične rože in drevesa. obupno grozljivo. jest sem bolj za RETRO cokle.

Mayhem said...

Teve so zakon, ta plastični gravž je pa vsake graje vreden! Sploh ne vem, kako se lahko nekdo domisli tako idiotskega kosa obutve? Plastika.. to vse pove!

Sem pa pred kratkim spoznal eno osebo, ki nosi te plastične kvazi-cokle in lahko rečem samo to, da se karakter ujema s cokli.

Megafotr said...

dost pove že dejstvo, da sem tole sranje vidu na enmu jumbotu in sem najprej mislu, da je kak štos. ker za kup plastike pač ne moreš dat 40 ojrov.

Anonymous said...

Ummm, Mayhem, a TeVe niso plastika?

Black Betty said...

upala bi si trditi, da so iz gume ;)

Centrifuzija said...

Jaz pa dejansko še zdaj ne vem, katere so Teve. Prisegam na japonke, balerinke in puma supergice - pač odvisno od vročine, stajlinga in predvidene količine hoje.

Black Betty said...

Japonke so zame zakon, a jih žal ne morm uporabljati za skakat. No, razen, če jih ni škoda za v koruzno polje in če imam poseben gušt bosa pristajat.
TeVe pa so super za v zrak.

Aja centra, teve so tiste, ki imajo velike televizorje na sprednjih trakcih. ;)

Anonymous said...

joj, kako je bila moja svakinja užaljena, ko sem jo vprašala, v katerem Borovu je kupila tiste grozne "cokle"... Potem pa sem jih tudi jaz videla na jumbotu in to,da so v akciji 39 €. Mamma mia, tolk keša za tako grdo stvar???

Nikolina said...

mayhem...
Kaj pa če nimaš cokel? Nimaš niti karakterja.. Jst namreč cokle sovražim!!! Zato ne bom nikoli delala v medicini :P

Mayhem said...

hirkani, moje Teve so iz usnja in velkroja podplat pa je iz gume.. ;)

Nikolina said...

in, pomojem se je to nekdo zmislu, da so modni trend.. Pa bo čez kako leto prišla ven zgodbica koliko smo ljudje naivni in kaj vse storimo, da bi bli in.
Vsaj jst bi nardila kaj takega s tako grdo stvarjo.

Anonymous said...

Eh che bi na shpago nataknil povprechen pasji iztrebek, to slikali in prodajali kot najvechji modni hit poletja bi se takoj nashel kak interesent. Pa she v rubrike z aktualno grdimi stvarmi (beri: Modne zapovedi ipd.) bi precej zashlo.
We're sitting on a goldmine here. =)

Anonymous said...

naravnost ogabni. kaj si človek ne zmisli!?!?! višek naše pameti...cccc
morda bi se na dražbi dobro prodali...
a to so tisti, ki krasijo jumbo plakate in delajo posebno slab vtis na mimoidoče tujce...

Megafotr said...

jaz prisegam na moje opanke iz ostankov crknjene krave. proizvedeni pa so bili v firmi z najbolj bizarnim imenom - kopitarna sevnica. kljub temu v tej kopitarni delajo presenetljivo fine stvari. povečini sicer iz živalskih trupel. pa kaj bi se sekirali, tako ali tako bi slej ko prej crknile same od sebe.

Anonymous said...

plastik(roksi) fantastik(roksi). zgledajo = ne.
sem pa videl tudi enega veselega otroka. star je nekaj več kot dve leti. to je imel na nogah. ni imel frke, ne pri hoji in ne pri teku. ni mi padlo na pamet da bi ovohaval njegove okončine. pravzaprav sem se šele zdaj spomnil, da je to plastiko imel na nogah. ne krivim njegovo mamo, ki zavije k najbližjemu sosedu. hecno je da sem do zdaj pomnil le otrokov smeh.
lepo reklamo si jim naredila : -)

Black Betty said...

anonimni: sem videla verzijo tudi za 5 evrov, pa se mi zdi vsak cent preveč za to ogabo.

Nikolina: z japankami greš lahko nabirat riž v deželo poševnookih. Jeeej, še je prihodnost zate ;)

Mayhem: ne verjamem, prosim foto dokaz. :P


Jinx: let's make some moneeeeeey ;) ti boš drekce za sabo vlekla, jest bom pa keš pobirala. a prav?

Nepopravljiva: Hm, ne da delajo slab vtis na tujce. Tujci delajo slab vtis in slab zgled našim otrokom. Čeprav jih plakati res verjetno spodbujajo k temu. Hm, treba bo nekaj ukreniti. Kaj če bi prepovedali poleg kroksov tudi plakate???!!! Plakati so tudi grdi, ja!.

Megafotr: neverjetno. Pri nas doma tudi prisegajo na crkjeni žvali iz kopitarne. So res udobni ampak jih vseeno ne nosim. Ipam mi je važno tudi kako zgledajo. Moški modeli so kar spodobni, ženski so pa bolj tak.. za mame. Humm retorično vprašanje: kdaj sem postala tako strastna poznavalka obutve?

Ermin: za vse krivim starše in njihovo obupno vzgojo. Človeke je treba že v njihovih zametkih učiti o estetiki lepega in jim že kot otrokom vcepiti v glavo, da ni vse lepo, kar imajo ostali. Naj hudimana razmišljajo s svojo glavo. ;))

adj. said...

Betka, otrok, ki bo razmišljal s svojo glavo bo ostal brez nje. :)
Ostalih 1078 vrstnikov, ki ima krokse, bo tega reveža, ki jih nima, ker razmišlja s svojo glavo in ve, da niso lepi, po-ta-ca-lo z njimi. Eto, temu se reče peer pressure. ;)

Anonymous said...

Pozor, tele cokle nosijo natakarji v ljubljanskem lokalu.Na vogalu Židovske.

Anonymous said...

Pozor, oni so jih tudi izumili! Prav tam, na vogalu Židovske. Zato se vedno radi ustavimo pri njih na kozarčku džusa z brki, ali na mlečnem čaju.

Megafotr said...

betka: lani sem iskal lepo izgledajoče opanke iz crknjene krave in jih nisem našel nikjer. kopitarna je bila zadnja odrešilna bilka. našel pa sem take, da bi dal za njih tudi 2x več denarja. stajliš, oranžno-bež-vojaško zeleni, iber udobni in skoraj džabe. celo ceneje kot kroksi.

Anonymous said...

Vse skupaj diši po kratenju svobode in vsiljevanju mnenja. ccccc

Anonymous said...

Jaz...dragi ljudje prisegam na usnjene NIKE sandale...ta model je zračen ...pot se ne vpije in so zelo lahki in mehki...podplat ima zelo dober grip in malo se rabi.


LP!

Black Betty said...

Dinozaver: no, če ne razmišlja s svojo glavo si zasluži, da ga po-ta-co-la-jo.

Anonimni in invaginacija membrane: Grozn. Na grmado žnjimi! Na grmado!

Megafotr: naslednjič, ko bom iskala novo in lahko obutev bom kar tebe angažirala za shoping partnerja. ;))

podgana: kaj konkretno?

L'irriducibile: star slovenski pregovor pravi: vsako tele ma svoje veselje, knede. ;) Sicer nimam pojma kakšni so ti NIKE sandali, ampak danes je karkoli boljše od teh kroksov. Se strinjaš?

Anonymous said...

Ja ...correct...ta plastika...ccc

Anonymous said...

Evo ti dokaz: Teva ;)

Anonymous said...

Mayhem, zdaj, ko si podal slikovni material v dokaz, pa čisto zares verjamem. Ma, saj sem ti že prej :)

No, moje TeVe so bolj guma&plastik fantastik. Sem si kupila take, da so za v vodo.

Sem pa včeraj imela priložnost opazovati to kroks čudo na nogah moje prijateljice. Ki jo drugače zelo cenim.

Data said...

jebemtiš, jst sm si jih pa glih kar kupu. pa so cist kul.

Anonymous said...

betka: Pa me imas s staticno elektriko. ;) Mislim, da se v KC noben ne sekira zaradi nje. Itak jo povzroca vsak pulover.

Naj te potolazim, da sem se vedno pristaš in ponosen lastnik tevic.

Black Betty said...

Data: ojej. zdaj se ti bodo noge deformirale in posušile. Pazi, da se ti ne bodo še čreva začela razkrajat.

Krtek: Mislim, da je skrajni čas, da se kdo začne sekirat zaradi statične elektrike.

Jest mam tud TV doma. ;)