Wednesday, May 23, 2007

A note to myself

Če načrtuješ preživeti popoldne v naravi, se vedno prej splača pogledati vremensko napoved. In jo upoštevati!!

V nasprotnem primeru se pot iz službe, namesto normalnih 10 minut, vleče celo uro. Iskanje in gnetenje med obupno mulčadjo pod nadstrešniki, pa postane prava avantura.

Seveda sem se odločila, da ne bom cel dan vedrila in stala pod napuščem ter obolevala nad vremenom, zato sem domov prišla povsem mokra in z litrom deževnice v svoji novi torbici. No, če pogledamo z dobre plati se mi danes vsaj ne bo treba tuširati. ;)

8 comments:

Anonymous said...

Imaš veliko srečo. Pri nas je bila toča. In je šla moja lepa nežna solatka :(

Anonymous said...

trola?

Black Betty said...

hirkani: no jaz vsaj vem, da je torbica vodotesna ;) wiiiiii
boga solatka, zdej je bila že prav jedljive velikosti.

rok: am ja, dobr nasvet, se bom nasledjič z bajkom prilopila na trolo. ne da bom samo mokra, tudi vso nesnago z ljubljanskih ulic bom popila ;))
ps: raj sm mokra, k da se furam s trolo. imam preveč travm iz srednje šole :(

adj. said...

Na bajku je človek vsaj dostojanstveno moker, na troli pa nikakor. Trola je ponižanje.

Black Betty said...

uh, zdele se bom ponižala in degradirala v potnico mestnega prometa... bljak

Krtek said...

Včerajšnja nevihta je bila pravo malo mučenje. Brez dežnika na vlaku, ki ga je železna cesta peljala prav v osrčje plesa dežnih kapelj, bleščečih strel in razigranega vetra. Od začetka je bilo zabavno, a ko so začele nekje na zadnji tretjini poti debele dežne kaplje tolči po aluminijasti strehi in so potniki, po katerih je začelo škropiti, urno zapirali okna, stvar ni bila nič več smešna. Nekaj hitrega razmišljanja, en telefonski pogovor in nadomestilo za dežnik se je našlo. A kljub temu sem moral kakšnih 20 metrov teči po dežju brez dežnika. Ravno dovolj, da so debele smejoče kaplje prodrle skozi blago do gole kože. Brrr...

Bojan said...

Men je pa lepo v dežju; v tem poletnem dežju, ki ti nič ne more.

Black Betty said...

No ja, res nisem preveč pizdila, ko sem kolesarila domov, bom pa toliko bolj danes, ker sem se preventivno odločila, da grem v center z busom in dežnikom, ker naj bi bile danes strašne nevihte. No dežnik bom verjetno uporabila bolj kot branik pred soncem. Ah, brezveze.