Saturday, May 05, 2007

Jaz pa pojdem...

in zasejem, dobro voljo pri ljudeh, v eni roki....

No, bolj verjetno je da bom prej zasejala neizmerno nevoščljivost, kot pa dobro voljo, kajti še trikrat grem spat in ko se bom zbudila, me bo nek nizkocenovnik iz Brnika popeljal v drugi časovni pas. Weeeeeeeeeeee. Počutim se kot otrok, ki na koledarju trga listke in nestrpno pričakuje dedka mraza ali rojstni dan. Da pa bralec ne bo preveč zblaznel od foušije, naj mu izdam da grem v Bedford. Če smo zares natančni grem v nek "militari bejz" katerega najbližje mesto je Bedford. Če se malce bolj slikovito izrazim, to je tako, ko če bi šla čez pol Evrope obiskati Gotenico. Tko da, no need for jealousy, right?

Ko sem bila nazadnje na Otoku, sem bila nenačrtovano udeležena ceremonije v čast kraljice matere in njenega odhod z obličja našega planeta. No, nisem je spremljala na zadnji poti, sem si pa ogleda popotovanje krste po TV, ker nisem imela obleke, ki bi bila dovolj primerna za to priložnost, in sicer nisem imela črne tančice za čez obraz. :P

Tokrat pa se mi za spremembo morebiti obeta nekaj akcije na katero se lahko vsaj pripravim. Glede na to, da se opdravljam v kraj- Bogu iza nogu - ki je cca. 350 km stran od Londona, katerega največja in tudi edina znamenitost je pomoje železniška postaja, imam bore malo možnosti za kakšno resno akcijo. No, razen če ne razstrelijo tiste boge postaje ali če zlobni teroristi ne ugrabijo našega letala. Kar je pa tudi bolj malo verjetno, saj že samo ime pove, da nima ravno visoke cene. Teroristom pa verjetno prav nič ne koristi, če vržejo v luft .. oz. zradirajo iz sveta trop nepomembnih Slovencev. Na srečo Slovenci nismo ravno zanimiva tarča. Sicer pa bomo videli, če se uspem domov vrniti živa in zdrava.

Sicer pa mi je rahlo vseeno. Ta trenutek je zares pomembno samo to, da bom imela v sobi Tv, ki lovi vsaj eno TV postajo, ki bo prenašala Evrosong.

14 comments:

Anonymous said...

Kaj pa greš počet, tja?
Opazovati železniško postajo iz večih zornih kotov?

Black Betty said...

Izzivat grem teroriste :P

adj. said...

Ko prideš nazaj, gremo pa v Zidani most. :)

Anonymous said...

Militari bejz s polno ... no, vojaki. Mislim, da bo priložnosti za akcijo več kot dovolj ;)

Unknown said...

ampak za trenutek sem se že resno prestrašil, da bi znala zamudit eurosong (al se piše z "V", evrosong?)

Black Betty said...

Dinozaver: Zidani Most.. komaj čakam!!!

Rok: mnja, pozabila dodat EX militari bejz... ni vojakov, ampak če tako pogledamo, se mi res obeta malce več akcije ;)

Jaško: pomoje se lahko tud v V piše, pač po domače. Hukerz!

Centrifuzija said...

Aaaaa, a Evrosong bo že zdaj? Joj in spet ne bomo slupaj! In Blodnjo je hotela v Helsinke. In jaz bi šla tja kot iskrena podpora naši kandidatki. (Čeprav mi je iskreno žal, da očitno res ne bo visela in bingljala iz stropa, kar bi po mojem mnenju prispevalo k odličnosti nastopa.)

Black Betty said...

Bom v mislih z vami. :P
Za Helsinke pa mislim, da je že malce prepozno. Razen če vama rata dobit kakšno frej sobo v zanikrnem hotelu, ampak pol je pa že boljš gledat Evrosong iz fotelja. Knede? ;)

Anonymous said...

offftopic: blogorama.si značka ne obstaja več na prejšnjem naslovu, prosim za spremembo (blogorola.com), hvala, lp

Anonymous said...

Ja kaj pa Ldn? Jaz sem se pa ravno navadil na polno bajto obiskov... Jebi ga! Pa se eurosong bos zamudila! To si bos ocitala celo zivljenje!!

Black Betty said...

LDN zaenkrat samo na hitro. Loh se pa polet navabim, če boš imel premalo obiskov :P Morm prej mal izboljšat svoj britiš eksnt, preden se podam v civilizacijo.

ma.tija: bom mal razmisnla o menjavi značke, glede na to, da so me tako nesramno izbrisali iz blogorolinih lestvic in mi je obisk ful upadel. Kazen mora biti vzgojna :))

Anonymous said...

Kukr kol, Bloc Party bosh zamudila... *point-and-laugh*

Anonymous said...

@betka: bomo že zrihtal, kar povej mi če bodo problemi :)

Black Betty said...

jinx: klinc če more bit pa vse 12.5., kakor da ne obstaja drug datum.

ma.tija: jaz imam že pripravljen spisek. ;) ampak s tem se bom ukvarjala po comebacku. dil.

ajdeee