Thursday, September 06, 2007

Betmeni in betmenke v akciji

[obsession on] Weeeeeee.. kakšna gužva. Weeee kolk ldi. Kolk kuuuuuuul.[obsession semi off]

No, v prejšnjem postu sem se mal zlagala, da zdej ne bo več posnetkov. Se bom zdej nekaj tednov kesala, postila in se bičala z brezovimi vejami. Mogoče se bom za kazen udeležila še teka telet na telečjem sejmu. Kot gledalka seveda!


(V vednost in ravnanje: Film tokrat vsebuje tudi glasbeno podlago in ne samo "ššššrrršršršršrššrrefejfie", tako da lahko vklopite zvočnike, odprete buteljko dobrega vina, se zleknete v naslonjač in začnete uživati!
Zanimivost: To isto glasbeno temo lahko zasledite v vsakem drugem padalskem posnetku. Video je posnel in zmontiral Saks.)

Danes sem bila obveščena, da smo postali salvni in prišli v cajtnge ... em.. če se Slovenskim Novicam lahko tako reče. To me navdaja z veliko skrbjo in strahom. Dejansko ljudje berejo Slovenske Novice!!!??? Jaz sem bila vedno prepričana, da je to, da so Novice najbolj bran cajtng, nateg stoletja. Tako kot to, da je pred parimi leti na parlamentarnih volitvah zmagala Janševa SDS. Kot, da bi se nekdo z bednobednim smislom za humor želel malce pošaliti s trapastimi "vici" iz Poleta. Ampak, NEEEE! To je vse res!

Now you can see why I started skydiving. V zraku se enostavno ne obremenjuješ s takimi debilnostmi, ampak se prepustiš trenutnemu koktejlu užitka in adrenalina.

Hočm še skakat.

7 comments:

Anonymous said...

Torej 'se prepustiš trenutnemu koktejlu užitka in adrenalia' in 'se obremenjuješ s takimi debilnostmi' šele potem, ko prideš dol. Alkako?
Nič ne gre stran, oziroma 'za vse boš plačal'.

Black Betty said...

Tko nekak, ampak ne glih tko. :P

Karmen said...

Dejte bit face pa se za naslednje olimpjske postavit v tiste olimpijske kroge - barvno usklajeni seveda ;)

Anonymous said...

Imate pa dobro naštudiran (turbo)izstop iz tega Porterja, ni kaj rečt. Lepo posneto vse skupaj, tudi skozi oblake...
njoy
/Mare

Jotaeater said...

ja, super posnetek...in Zemlja je dejansko okrogla ;)

Black Betty said...

cherry: če nam kdo plača.. kumot.

mare: hvala.. čeprav jaz nisem mela kle zares velik zravn.

jotaeater: kdo bi si mislu. ane?

Anya said...

ej hudo, res! zakon posnetek, kr se popi take gor, uzitek pogledat!

LP