Sunday, September 09, 2007

Danes me ne zebe!!!

Srprajz, a ne? Pa verjetno niti ne to, da me ne zebe, ampak dejstvo, da tokrat ne bom pizdakala. Ker baje celo več nergam, kot sam Šef nergačov. OU RLY??? Ne vem no. Meni se sploh ne zdi, da bi kaj pretirano nergala. Dejstvo pa je, da zadnje čase preveč gledam televizijo in to mi včasi dviga tlak, približno tako kot Zlatku Dobriču. Njemu se pomoje bolj dviga, kot men! On je izdal CeDe!!! Jaz samo pišem blog. ;)

In kaj botruje današnjemu nenergašekemu razoloženju, se verjetno sprašuje naključni bralec. Well..

1. Vzela sem si čas za razvajanje in se vsaj 3 ure namakala v banji in prebirala starejše še neprebrane številke Mladine. Prej pač ni bilo cajta. In bila vzhičena, da se vsaj Fatima Džafar strinja z menoj, da je Da buda - Daaa bedna. Lejte - ne nergam čez bedno ponudbo Da bude, sem samo vesela, da se Mladinini strokovnjaki za dobro prehrano strinjajo z mano. Opazite razliko? Verjetno ne, tako da.. I rest my case!

2. Svojo staro porozno rjuho za pristajanje sem dala vbogajme, ker mi trenutno na hrbtu počiva novejše, manjše, lepše, svetlejše, hitrejše... ne, ni mobitel ali hrošč ... ampak padalo. Jes, aj heu zi nju frenč parašut. Ja dejansko ga imam ta hip na hrbtu, da se privadim nanj. Razmišljam ali bi šla z njim še spat. Ne vem še kako se francozi obnesejo v postelji, ampak v zraku se odlično. Na tem mestu bi se še zahvalila vsem sponzorjem, ki so mi prispevali za nakup. To je moji denarnici in hranilni knjižici, kjer se bo sedaj namesto evrov nabiral le prah.

3. Emo je OUT. Screamo je IN.
Verjetno ne zaradi te emo pesmice, pa tudi ne zaradi tega neumno prikupnega prispevka ameriške televizije, na katerega lahko komentiram samo: Jaooo - ming! Več ne bom, da ne bom spet obtožena nergaštava. Coz that's a crime in v kakšni tretjerazredni muslimanski državi bi me verjetno zaradi tega še kamenjali.

I'm happy. Happy like emo emu: "If I had arms, I would cut myself"



4. Računalnik me neki preveč zajebava, pa ga zaradi pretirano dobre volje, ki me trenutno preveva, danes še ne bom zabrisala skozi okno. Mogoče ga bom jutri. Jutri je itak ponedeljek in take stvari je v ponedeljek povsem legalno početi. A se kdo ne strinja slučajno?

Yrs.. truli hepi, Betty.

8 comments:

Anonymous said...

Računalnik te ne zajbava -zajbavala si ga ti zj te ma pa dost :lol:

Black Betty said...

Ne pa ne. Ne pa ne!! :P

Jotaeater said...

Uu bi ti uživala na Frequenciju!;) Predstavljaj si festival z največ EMOti na svetu. No, ta je prvi!:)

Black Betty said...

Uuu verjetno bi, pa ne zaradi emotov.Će bi hotla gledat velik emotov na kupu bi šla na kak koncert od Tokyo hotel. Pa ne bom ;))

bežeči norec said...

Hmm, navodila kako prerezat zapestje? Jap... zlo težko, rabmo navodila. Jeba.

Centrifuzija said...

EMO je včasih pisalo na loncih.

Centrifuzija said...

Aja, na pokrovkah je tudi pisalo EMO.

Black Betty said...

Ha. Emo lonce ste mel. A je to kej vplival na tvoje prehranjevalne navade? ;)