Monday, September 10, 2007

GRINDHOUSE

Fajnli a gud muvi!

Včeraj sem si ogledala Death proof. And is ej madafaking grejt muvi!!! Površni gledalec bi rekel, da veliko preklinjajo in se mesarijo. Ampak izostreno oko cinefila bo ugotovilo, da je bejsilki samo prekinjanje, mesarjenje in razbijanje lepih avtov. No, ne bom vam pokvarla vsega z omenjanjem podrobnosti .. in ne bom povedala kdo na koncu umre. No, en pač mora na koncu umret. A ne? ;)

Seveda po filmu nisem mogla takoj zaspat in sem si za uspavanko predvajala še ene par epizod Simpsonov.

Nestrpno pričakujem, da se mi zDLja še Planet Terror.

12 comments:

Anonymous said...

wooow, hehe, mogoče ti bo všeč še bad taste (p. jackson) in pa meni ena 'boljših' 'grozljivk' blood feast - pri slednjem sem skoraj crknil od smeha, ko sem ga gledal v kinoteki leta nazaj.

-sv3

adj. said...

Kar lep film, se strinjam. Muska pa sploh.

Black Betty said...

sv3der: bad taste sm že gledala in je kul. nasploh so mi zgodnji filmi p. jaksona dbest. sm pa pr braindead skor bruhnila v smeh, ampak dobesedno bruhnila. sm pol zaradi tega mogla še ene 3x gledat ta film, ker mi ga ni ratal celga v enem kosu.

dinozaver: ahm. muska je dbest. jo mam že v muli ;))

Anonymous said...

zanimivo - da se ljudje še celo spomnijo Bad taste :P
drgač bi pa prosu za en pameten link za Planet Terror, pls

Black Betty said...

A je ta dovolj pametene zate seamus

Har har. ;)

Krtek said...

Zanimiv je tudi Blodrayne, ki ga je režiral Uwe Boll, ki je znan po totalno negledljivih filimih (njegovi filmi so zabetonirani na TOP 100 najslabših filmov na IMDB). Uglavnem... film je prilično težko gledljiv, ker scenarij škripa in kamera ter montaža sta zlo zatikajoči se, vendar pa ima vseeno zanimivo vsebino, poleg tega, da so za špricanje krvi verjetno uporabili gasilske črpalke. :) Sem ga gledal že dvakrat :) (me še niso odpeljali v LJ-Moste-Polje) pa se mi zdi še vedno precej zanimiv, tako da ga bom verjetno še kdaj pogledal. Ima pa nekaj res lepih posnetkov in ... večina filma je posnetega na terenu in ne na studijskih kulisah.

Anonymous said...

@black betty - hmja, ni! Problem je v tem, da je treba izbrskat iglo iz kopice sena ;) Mam že ene tri verzije zloudane in so vse posnete s kamero - mislim na roke v kinu! Zaželel sem si pa bolj prijazno obliko in sem izrazil to željo :roll:
Bo sedaj bolje?
Se pravi še vedno bi en pameten link za Planet Terror ;)

Black Betty said...

Krtek:
Od Uweta mam doma tako bloodrayane, kot alone in the dar. Obadva sta dabl šit fak filma. Obadva sm gledala in se režala neumnim foram. Ne bi jih pa priporočala nobenmu za gledat, ki je vsaj malo trezen in bi rad gledal kak dobr film ;) Ne vem pa če bi ju še enkrat gledala. Razn če bi mi blo reeeeeees fuuuul dolgčas. ;)

Seamus: Ja pa tko reč a ne. ;) jest sem gledala true DVD verzijo direkt iz mule. Težko ti torej dam drug link kot do mule, ampak tega že imaš. Lahko ti ga pa ob priliki zapečem in pošljem po golobu pismonoši. :P

Anonymous said...

lahko oddam se eno zeljo? jaz si pa zelim kaksnih filmov legende top flop reziserja Eda Wooda. Ima kdo za 'posodit'?

tnx

Centrifuzija said...

zajebala si, ker ga nisi šla vsaj za prvič gledati na veliko platno. Vožnja skozi film je v kinu neprimerljivo boljša.

Black Betty said...

sv3der: do i look like a fucking santa?? do I?? heheh.. no seveda lahko oddaš željo. Ker si glih ti. Upam, da te bo kdo uslišal. Jaz ti ne morm pomagat. :(

Centri: Zajebala??? LOL! Iš don't think so! Lej.Doma mi ni treba plačat, da mi imbecili mečejo kokice v glavo. Si jih lahako sama. Doma se z nobenim ne komolčim za naslonjalo na roke. In doma se mi nobnena mularija ne dere na uho... ampak to so samo malenkosti. Sicer pa si težko predstavljam, da bi v Koloseju uživala v filmu.

Se pa strinjam, da ne morš normalno gledat in še uživat, če ga gledaš na televiziji za škrate in pritlikavce. Predlagam, da si kupiš kak projektor ali vsaj malce večji tv. Ipak smo že leta 2007.

teoo said...

čau betmen

ma ej, meni je pa death proof bil kr neki. tarantinota sicer ful cenim, sam tokrat me je pa ful živčnega delal na momente. zdej tudi jst čakam planet terror!