Friday, September 07, 2007

Ofak kolk je pa mrzlo...

Naj že nekdo začne kurt, ker mene zebe. A je normalno, da skoraj sredi poletja ždim doma zavita v kouter, s kilogramom ponucanih Zewa robčkov v naročju??? Ne glih, a ne?

Zdaj bi se vsekakor prilegla kakšna lastni minute varianta. Recimo Grčija v plamenih se sliši odlično. Pa žal nikjer nič konkretnega. Še hrvaška obala bi bila znosna v takih okoliščinah, čeprav bi tam verjetno crknla od dolgčasa. Toliko o borni ponudbi slovenskih turističnih agencij. *Ssssmmmmrk*

12 comments:

Anonymous said...

sredi poletja? ...ne pretiravaj.

men je pa všeč, če kdaj punce zebe, sploh tko poleti oz. sredi poletja ;)

-sv3

Anonymous said...

Ah, torej nisem edina?

S premrlimi prsti komaj še drajvam miško, konica nosu je ledeno mrzla in hodim gledat v ogledalo če že imam ozebline. Na nogah imam tadebele štumfe in oblečeno tadebelo jopo. Počutim se kot stara mama. Glede na to, da so nam prejšnji teden pripeljali olje, me močno mika, da bi začeli kurit.

Sv3der, škoda ker takih fantov kot si ti ni v moji okolici :-) Če najljubšemu rečem, da me zebe, mi odvrne "vzemi si termofor!" Pih!

Black Betty said...

sv3der:
skoraj!! rekla sem skoraj sredi poletja. jesen se začne enkrat konc septembra in sonce ma do takrat,da nas greje. in basta!!

Karmen: če ne bi mela ful za delat bi se zavalila u posteljo in se zadekala in zakoutrala. tako sem koutre prnesla pred računalnik. na sebi imam sicer podobno opravo kot ti.. vendar nič kaj prida ne pomaga. počutim se kot želva, ki rabi tri ure, da se obrne za 45 stopnj.

in ja.. začnite kurit. ;)

anusmundi said...

Šokiran nad dejstvom, da se je poletje brez opozorila odklopilo, se pridružujem občekurčnemu zgražu in pridajam, da bom preklal vsakega slehernika od temena do srala brž, ko bo izustil-a karkoli o globalnem segrevanju. Majk... eeee, SVECAMU!

P.S.: Ker me preveva občutek solidarnosti in karitativnosti do bližnjega se, seveda, ponujam za grelno družbo v postelji! Vem, vem, sama dobrota me je... kar stopil bi se, če ne bi bilo premrzlo!!!!!!

Black Betty said...

Ah, moj najlubši stalker. S svojim čutom za sočloveka prekašaš samega dobrotnika z Negove. :P

Anonymous said...

Klinc, globalno segrevanje pač. Manj CO2 spuščat!

Anonymous said...

Mogoče pa globalno segrevanje deluje tko, da je najprej ful vroče, pol pa, ko se letna zaloga toplote porabi, postane zelo mrzlo, ker pač... se je letna doza toplote pokurla in je za letos ni več.

Ne vem, a je tko?

Anonymous said...

p.s.: aja, pa priznam, danes sem vklopil centralno :)
Sicer za začetek na 20°, ampak za začetek se vseeno šteje.

Anonymous said...

tole sem včeraj (virozno zadekan na kavču) zasledil na bbc:
http://www.youtube.com/watch?v=A7rjlQZJ_iY

stisni zube : -)

Black Betty said...

Anonimni: klinc pa tako segrevanje, če me zebe ;)

rok: nisem ziher. ampak mislim, da ni tako. če se motim, naj me naj nekdo popravi.

ermin: oooold. ;) zobje mi pa šklepetajo ;)

Centrifuzija said...

Se pridružujem protestom. Večino časa me zebe. Zdaj bi nas bilo že kar zanimiv kup pod kovtrom, a ne? ;)

Ermin: Betki nima smisla kazati karkoli zabavnega na internetu, ker je vse že videla in je vse staro. Betka zna internet na pamet.

Anonymous said...

Betka, ostane ti rešitev v obliki izleta v vročo Turčijo. Samo pravočasno sporoči, da pristavim (turško) kavo ...