Thursday, November 29, 2007

Vin Diesel vs. Kamela Muhamed

Opoldanske kave lahko prinesejo zelo globokoumne razprave, analize in ugotovitve. Nazadnje sem prišla do spoznanja, da pravzaprav resnično ne prenesem samo dveh stvari. Bruhanja in Vina Die-sla.

Moja reakcija je ob prepodrobnem opisu prvega dejanja in ob opisu zadnjega osebka z besedo »sexy«, več ali manj, identična.
Bruham.
Včasih stečem stran.
V skrajni sili se pogreznem vase, zamižim, zatisnem ušesa in si govorim »lalalalalalalala« in probam čimpreje izbrisati sliko iz možganov.

Ergo, če sedim z vami na kavi, prosim ne omenjajte teh reči. Pogovor o izbljuvkih še prenesem, ampak vzdihovanje o hudosti, vročosti, leposti in ohosti Vina mi res obrača želodec. Po drugi strani pa ne bom nikoli razumela logike nekaterih, ki jim je Vin seksi, kamela pa ne. It's pretty much the same!!!(Hm.. ker vinokamelasto nablojen pogled.)

3 comments:

Tadej said...

Glede na to, kako ga obuzujes .. se nekaj branja:

http://uncyclopedia.org/wiki/Vin_Diesel
:)

Black Betty said...

OMFG tole je blo pa vredno napada smeha. Prva zadene v žilo in pove vse:

“He's gotta be about as straight as I am.”
~ Oscar Wilde on Vin Diesel's sexuality

sekundek said...

Tale in še nekaj mojstrov, v stilu stiven-a sigal-a, so vsi za v en velik žakl, pa da jih nekdo dodobra prebuta. Sramota za možki del prebivalstva, da take klepce poveličujejo v ne vem kaj. Vsi pa vemo, da o igranju ali pretepu itak nimajo pojma.