Monday, December 17, 2007

The Skelewags

Hum, končno sem se streznila približno toliko, da lahko razločim črke na tipkovnici in celo kaj smiselnega napišem. Ker v to slednje nisem povsem prepričana, bom samo prilimala par fotk nadvse hudih ilustracij, v katerih kolega Chewie v urbano okolje postavlja svoje stvaritve. Yeah, I'm street art slut.




Via: ConceptArf forum

Prav tako sem pogledal vse sezone Herotov, Weedsov, Family Guyev, American Dada in Futurame (by the way Futurama muvie sux big time!!) in sedaj ne vem ali naj izbrskam kaj novega ali naj enostavno pogledam vse še enkrat od začetka.

Mogoče še eno pomembno obvestilo za na koncu. V soboto smo izbirali najboljšo fotografijo iz prostega pada in najboljši padalski film. Torej po našem skromnem mnenju je zmagala prva fotografija iz prejšnjega posta, ki jo je posnel naš Peter. Sumim, da je moj blogger jasnovidec, saj mi je te fotke randomli nalimal gor. Za filmček boste mogl pa še počakat, ker je dolg 10 minut in ga je treba spravit v primerno obliko.

In ja.. zdaj, ko sem končno dobila nazaj svojo kolikor toliko estetsko razsodnos, sem se odločila, da tale blogovska sterilnost toooolk ni moj stil in mislm, še dons postavt nazaj svojo staro oblekco in se bom z pimpanjem Zvodnikanjem svojega bloga raje ukvarjala kdaj drugič. Pa še linke bi mogla ponovno razvrščat, kar pa pomeni samo eno - preveč dela!!

To je to. Danes me čaka spet neka požrtija in ne pričakujete, da bom v naslednjem tednu kaj smislnga odblogala (hm, kot da sem do zdej vedno smiselne stvari ustvarjala, or what??) Eh.

16 comments:

Anonymous said...

Manjka un širok fakof nasmeh. Bil kjut, čeprav ne narisan.

Anonymous said...

Mah, ne se preveč ukvarjat z dizajnom, samo to poskrbi, da črke in ozadje niso slučajno v podobnih barvah in da niso v kakšnem miniaturnem oči matrajočem fontu. Dandanes itak že vsak uporablja kakšen rss reader, ki ima to "lepo" lastnost, da prenese samo črke (in slike) iz posta, ne pa šare okoli njih.

Black Betty said...

Vse bo nazaj. Sam da Betka pride do svojga domačega računala. Brez skrbi ;))

Nj: [Zavijam z očmi] I know. I know. Pr men so bli fonti vedno čitljiv ;) ampak vseeno hvala za nasvet ;))

Anonymous said...

k sem glih mimo..
če so ti bli vsec weedsi in se ti da loudat, men je se poleg heroesov, scrubsov, weedsov, housa, family guya in earla se sedel calfornication.

Anonymous said...

ninanina: resno? sem mislil da californication sedel le moškim z zgodnjo krizo srednjih let? ;)

Anonymous said...

Upam, da ne nosiš leč :-)

Anonymous said...

@suggadaddy:resno. pa sem punca mlajsih let, trenutno se brez ta prave krize. ;) edin mal prevec cukrish se je koncalo. upam, da komu ne spojlam zadeve.

Black Betty said...

nina: okej.. si bom dolzvlekla. to res ni problem z mojo super duper hitro povezavo;))
sm si sicer prebrala na imdb-ju same pohvale, ampak tudi razočarane gospodinje so bile deležne veliko lepih besed, pa jih nisem ravno prebavljala.

šugdedi: no sej mi ni treba vsega povedat, a ne ;)) sicer pa lahko se postavim v vlogo moškega sredjih let, ki jih daje druga puber teta.

N: ne ne nosim leč. razmišlam pa da bi si ubodla očala. zgolj zato ker mi u ibr pašejo in z njimi zgledam kot kakšna sexy učiteljica ;)) LOL ;))

Anonymous said...

@betyy: če ti kej pomaga-gospodinje mi niso ble n'kol všeč.

teoo said...

30rock je tudi kul, du wač!

bajdwej buksl babji, kjes bla u soboto? a,a,a?

Black Betty said...

ninanina: sicer ne pomaga ne vem kaj, ampak je dobr vedt, da maš okus ;))

teoo: ti bom dala buksl babji!! v soboto sem zdravila nenormalnga mačka na Festivalu padalskega filma. Nisem mogla mankat. Doooh ;)

Anonymous said...

No, potem si pa res lahko privoščiš zavijanje z očmi...

Black Betty said...

Ja ne. Bom trenirala, če lahko oči zavijem tudi na notr ;))

Anonymous said...

A lahko predlagam... LIKANJE? (Ne, to ni nadaljevanka)
Če nimaš svojega, imam jaz zalogo.

BTW, tnx for the pic. :D

Unknown said...

Meni je pa všeč tvoja stara stara podoba .. go for it :D

Emm slikice so pa noro dobre :DDD

A ti "Skelewagsi" izhajajo tudi kot strip ali kaj podobnega?

Black Betty said...

tjaša: hvala, ampak likanje je pase! ;) Mam pa zalogo teranovga likerja, kar je fulj bolj. Če ne boš ponujala likanja, ti bom jaz ponudla kak litrček terana ;))

Luka: stara stara podoba je šla zu grunt. tko da ni vrnitve kle. poleg tega mi je tale nova čedalje bolj všeč.