Saturday, December 01, 2007

The Saund

AaaaAAAaaaAAAaa. Odkrivam slabosti upravljanja z več blogi. Tale post sem pravkar pisala na ta blog namesto tukaj. Ponavadi postov ravno zaradi podobnih pripetljajev ne pišem tako zgodaj zjutraj, ampak tokrat sem bila res prepričana, da sem se že streznila. Stupid. Stupid. Stupid.

Enivejs.
Z bijočes smo si našle nov kul plac za hengat ob koncih vikenda. Plac, kjer se ga da prostodušno nalivati z alkoholom ter hkrati v sluhovode prejemati normalno musko. Plac, kjer se mimogrede zapleteš v poglobljeno razpravo, zakaj naj bi bili Jimmy Eat World prvi Emo band in zakaj se "stare" zvrsti glasbe etiketira z neki novimi nu_imeni.
Nov plac (zdej je moderno, da se reče nekaj v stilu NU_PLAC) je izredno lušten in udoben, počutiš se, kot da bi bil na kakšni privatki, kjer ti nek neznan band "preigrava" repertuar briljantnih komadov raznih Ferdinandov, Interpolov, White stripesov in podobno fino liriko. Band je sicer malce fušal, mal so bli smešni, ampak jim oprostimo, ker se jim vidi, da imajo bolj malo kilometrine za sabo. Če ne drugega, so si vsaj občinstvo pripeljali s sabo.;)

Za čeri on d top pa imajo zadaj prav neverjetno lušten vrt, skrit pred pogledi radovednih mimgredejev. Vrt so pomenivali kar Saund Garden, lahko bi rekli, da po bendu iz Seattla. Na vrtu sice lahko naletiš na raznorazne čude dušice, - itak - ki obožujejo Mileta Kitiča ter so hkrati producenti od - toliko imen, da si nisem zapomnila niti enega - slo reprjev. Jes. Pa še na 50 centa v Roll-bar gre. Z Jinx sva bili celo deležni nekega njegovega recitala. Just brilliant. Take dušce so kot lovorjev list v golažu. Dober je za okus, potem pa ga vržeš stran.

Skratka, počutila sem se kot pri nekomu doma. Še možje v modrem so nas na koncu prišli "vljudno pozdravit", kar je seveda a_must na privatkah. Res JU-HU. Za bonus pa je še domači DJ vrgel gor moje omiljene Editorse. I was in heaven!

Bonus imam tudi zdaj zjutraj, ko pijem prvo kavo in pišem tale post - po dolgem času spet slišim sobotni opoldanski alarm. ČUUU-DEŽ!!! Alarma nisem slišala že toliko časa, da sploh nisem vedela, da ta reč še obstaja - sumila sem, da so ga ukinili skupaj z Jugoslavijo.

Kul saund je tukaj.

11 comments:

Anonymous said...

Na otvoritvi je blo špica. Bomo še kdaj šli tja.

Škoda, ker me ni blo zraven ob poglobljeni razpravi. :)

Black Betty said...

Men je žal, da nisem bila na otvoritvi. ;)

Jah... škoda, pa kdaj drugič. ;)

teoo said...

a pol je blo kul. najs. must go.. soon

eniwej, hud žurčič ste zamudile na kodeljevem...

Black Betty said...

teoo: sem skoraj izumila domači gospodinjski aparat za kloniranje.. vendar se je tik pred zdajci nekje zataknilo. in nisem mogla poslat druge sebe na grad :(

poleg tega sem pa dobila informacijo, da se je stvar končala preden sem šla od doma. ikkk ;)

jap.. saund is a must!!!

Unknown said...

Nisem še imel priložnosti, upam pa na čimprejšnjo . mnja ponedeljek bo zagotovo .. me zanima, kako zgleda vse skupaj .. ah ja

Karmen said...

fajn je blo

več nisem zmožna napisat...

Black Betty said...

Luka: vse skupaj je zelo preprosto in všečno. Kot v kakšni dnevni sobi pri nekomu doma ;))

cherry: ja fajn je blo. mislm, da to absolutno zahteva sequel. mogoče naslednjič, ko bo kak indie band 16-letnikov ;)) LOL.

Jotaeater said...

vidim, da naslednjič ne smem izpustit :)

Anonymous said...

Ja res je kul ker se tam pochutim kot kaka mama. Ne samo, da imam napram ostalim NAD 20 let, tudi privoshchim si lahko fensi pijacho, npr. martini (privoshchim si ga lah, ampak ga nimajo, *taram-tss*). Da ne omenjam prirochnega dobro-mi-ga-drzhi kebaba chez cesto =)

Black Betty said...

Kebab dobro_mi_ga_drži zmaga! Pa še neverjetno dobr je. No zdej pa ne rečt, da ni fino za spremembo mal mladce pogledat? ;) Sicer pa .. drgje je isto!! ;)
Razen če bova začeli v opero hodit. To pa marsikaj spremeni ;)

Unknown said...

Sam od kje da so Jimmy Eat World prvi emo band pa mi tudi ni jasno. [: Da bi bli usaj emo. No ja. Bo ze, bo ze. Ce ne z leti..