Tuesday, February 26, 2008

Ah, šment

Hah. Rentali smo en kul čisto nov nevežen avtič. Prišli na dropzone.

Naredili dva enkratna skoka, od tega eno veliko formacijo (9 way). Imajo velike avijone Twin Otterja za cca 22. padalcev, Pilatus porter za cca 10 padalcev in še nekaj mašin, ki mi jih ni uspelo videti. Sedaj pa posedamo okoli, ker nas ne spustijo v zrak. I'm crying a river here. Piha namreč konkreten vetrc, čemur tukaj pravijo TORNADO in na nebu se nahaja nekaj belih ovčic!!! Svašta. No pri nas se tekme izvajajo v mnogo bolj neugodnih razmerah. Tole tukaj pa je prav prijetno popoldne, ki bi ga komot lahko izkoristili za skakat.
Sem pa med čakanjem na brezveterje ugotovila, da sem nadvse talentirana za basket. Kdo bi si mislu, ne? Sam še kak meter mi manjka. ;)

Privoščila si bom enga Buda. Veter se je med tem res malce ojačal. Zgleda bo res en tornadič kle in potemtakem tudi vožnja s Hovercrafti po močvarah kroksijev odpade. Buhuhuhu. Ne vem če se Disneyland lahko primerja s tem.

Seveda je za ves naslednji teden, ko gremo mi že domov napovedano sončno in oh in sploh šajb vreme. Mamicu jim na kalašnik.

4 comments:

teoo said...

too stara, glavno da ste sprobali zrak. dej še kako fotko prtisni no. v daytoni si pa ubodi kak merchandise od teh costum bike builderjev.... to boš tukaj za med prodala:)

Black Betty said...

Hehe.. ma fotke so večinoma bolj prizemeljske, ampak eno sm pa le najdla. ;))

BLOG(FUCK)ER! said...

A ste mel kaj električnega mrka pr vas, tle je to main news

Black Betty said...

ja mel.. ampak nas boli kurac.