Sunday, September 21, 2008

Ajm a fakin kaučpatejto.

Končno.

Po doglem času sem spet uč vrgla na tisto škatlo v kateri migutajo raznovrstne sličice. Ne vem zakaj, ker ponavadi itak ne predvajajo nič pametnega, v tem kaotičnem stanju pa tako ali tako vrtijo samo debilodine politike, ki se grebejo za tiste spodmikajoče se stolčke v parlamentu (ja, dejmo priložnost še drugim lopovom) in reklame.

TV3 ima zadnje čase kar soliden program, edino njihov občutek za umeščanje reklame v program in njihova dolžina me spravljajo ob pamet. Sploh takrat ko gledam Ajn Auto, ajn Kompjuta, ajn Man. Potem pa mi to priljubljeno nadaljevanko iz otroštva prekinejo s PETNAJSTMINUTNIM jamranjem stare mame o poraščenosti po obrazu (in drugje - kar me res ne zanima - juck). Za povrhu pa še s tisto blondinko "kako pa to veste?" za merkatorjeve sokove (al kaj že?). Ajde una mama se res enkratno vživi v puljenje brk, ampak tista mladenka pa ali zelo zelo slabo igra, ali pa so današnje najstnice neverjetno apatične in zdolgočasene. 15 minut za reklame med programom se mi zdi že absurdno pretiravanje, tudi za komercialno televizijo.

Pa prosim, ne mi več pošiljat SMS-jev o neprecenljivosti Janševega izraza, ko izgublja volitve - sem jih dobila že vsaj 10 in po 1. so ta sporočila že malce nadležna! Poleg tega sem pa že šla volit. Tnx.

5 comments:

Alex van der Volk said...

Zanimivo, tega sms-a pa še nisem prejel...

Black Betty said...

no volkec kr pogumno s številko na plano, te dam na seznam potencialnih prejamalcev spam sms sporočil :D

-1- said...

Če kdaj srečaš tisto Mečkatorjevo blondinko, ji, lepo prosim, še v mojem imenu odtrgaj glavo.
Sicer se mi bežno dozdeva, da je bivša šilarka, ampak se ji ne pozna ...
Tvizi je pa zakon. To bi lahko gledala ves dan. (Aja ... pa saj to gledam ves dan, ker ga nonstop vrtijo ... )

-1- said...

Darling, čestitke za objavo tegale tukaj posta v Blogroli (priznam, s5 sem nevljudno buljila v tuj cajteng na vlaku, ker ves ljubi dan nisem srečala nobenega stojala z omenjenim artefaktom).

Black Betty said...

Ej ena, en tale tvoj komentar sem pa sprgledala.
Če bom srečala tisto mečakatorjeveo blondinko in ji v tvojem imenu odtrgala glavo se bojim, da me bo ta glava potem skoz butasto spraševala "kako pa to veste? kako pa to veste? kako pa to veste?"

Jest se po blogorola navadno zapeljem kar v trnovo na blogorolo. ;) In še vedno se čudim, kako so ljudje nevljudni. Če vidijo, da jih zanima določen članek ti še obrnejo hrbet, tako da res moraš gledat čez ramo. Namesto, da bi ti prijazno odstopil list in bi lahko oba brala :D