Wednesday, October 15, 2008

Težko diham

Spomnila sem se ene reči, ki mi ni všeč v/na jesensko-zimskem času. Sovražim, če se ponoči zbudijam in ugotovim, da mi ena nosnica ne dela. Res WTF!!!???

Wau, dva posta v enem mescu. I'm the best. Ko se človek enkrat spravi za komp pa mu posti kar stečejo po tipkovnici.

5 comments:

Megafotr said...

ko ležiš na boku, spodnja nosnica ponavadi nabrekne, ker tako počiva. če se obrneš, se to naredi drugi nosnici.
nekatere stvari očitno počivajo nabrekle.

Krtek said...

No jaz pa sem srečen, da pride jesen in zima, ker mi le takrat delujeta obe nosnici. Poleti.. včasih nobena :(

anusmundi said...

Popolnoma vas razumem. Z nadlogami je križ, še posebej, če nam kradejo bolj ali manj zaslužen spanec. Slišal sem pa tudi, da, bojda, zna biti zelo neprijetno, ako se zbudiš in ugotoviš, da ti srce ne dela. A morebiti so to le čenče, saj še noben ni o tem potarnala. Magari preko bloga.

Ste razmislili o kakšnem nosnem nastavku?

Shamanove črtice said...

V takšnih situacijah velja zaupati tradicionalni starolatvijski medicini in rukniti kakšen balzams. Preverjeno deluje.

Black Betty said...

megič: hočeš rečt, da moja nosnica počiva samo ko jeseni ali pozimi ležim na boku in še takrat nabrekne? a pa zelo nabrekne? za koliko se pa poveča. verjetno kar ogromno, če potem ne morm dihat.

krtek: revež, pote poleti dihaš na šrge? ali kaj? si na raspiratorju? upam, da ne. ;)

@stalker: prvo kot prvo, ni me treba vikat. ker nisem vika. ;)mogoče bi pomagalo že, če bi zbudila nosnico in bi se odnabreknila. glede srca pa tudi meni še ni nihče potarnal, ako se mi kaj podobnega pripeti,bom naredila iz tega cel elaborat. fredi?

_____: sem ravno zadnjič to dobila pod nos in moram rečt, da se mi nosnica po tem ni več zamašila. Amapk tudi ni bila zamašena. Bomo sprobal še, na zamašeni varianti. :) Hvala bogu, da ima alko zdravilne učinke. Vino za kri, pivo za beljakovine, balzams za zamašene nosnice in še kaj. Lahko bi rekli en hektoliter alkota na dan, odžene zdravnike stran. (verjetno zaradi smradu).