Wednesday, July 12, 2006

qrc pa razprodaje

Zakaj nimajo kdaj razprodaje oz. popustov za parkirne prostore v Ljubljani? Vem, da je skoraj neverjetno, ampak dopoldne se parkirni prostori kar tepejo med sabo, kateri bo imel to čast, da bo nanj zapeljala mašina na štirih kolesih. Zgleda, da jim je malo dolgčas, ker so se na ministrstvih in drugih vladnih ustanovah v bližini ljudje množično odpravili na dopust, da ubežijo mukam in stiskam (t.j. plačano srfanje po netu in ne ugovarjanje nadrejenim), ki jih pestijo v tamkajšnjih službah.
Med tem mestni redarji pridno pišejo rdeče lističe. Mislm, jebala jih čačkalica. Deset do dvajset parkirnih prostorov je cele dneve frej, naj bodo veseli, da jim kdo sploh plača za tisto uro parkiranja!!! Mi je zelo žal, da sem sploh dala tistih sto tolarjev, ker bom mogla zdej plačat 5 čukov.

No, da ne boste rekli, da se zmeri samo neki kurčim. Evo, ena dobra stvar se mi je pripetila danes, no ubistvu celo dve. Po sili razmer sem morala v raj poblaznelih žena - BTC (ja vem, obup)in dobila zadnji samonapihljiv armafleks. Wauu! Plosk. Plosk. Plosk. Skor sem dol padla od navdušenja, ko so mi povedali, da ga lahko dobim za 50 % nižjo ceno. Hudoo! No potem sem si v sami ekstazi kupila še troje spodnjih gat. Zdej lahko pomoje srečna crknem.

14 comments:

Monsignour Chewapchich said...

kako si plačala 100 SIT pol pa še 5 K sit ?!?!
kwa pa si parkirala BOJINGA !?!? LOL

kar pa se nakupovanja gat tiče, te pa lahko ocenim, če si zakej u njih .. hihi LOL .. :P

Black Betty said...

ne čevap, berlingota, ampak mi ni znesl nazaj do autota pridt v 1 uri!

in itak da sem za kej u njih. sm za kilo kruha ;) LOL

urban said...

Pa 20dkg salame? hihi evil

tomaz said...

ko berem po blogih vidim, da zenske kupujejo/te pretezno spodnje perilo na razprodajah. oziroma je to cisto tako - periferna zadeva, ki jo kupis mimogrede; tko za potesitev :)

Black Betty said...

ija kupijo kak modrc in gate. Poleg 5 majičk brez rokakov, dveh tunik, treh kiklic, šterih kratkih hlač, dvojih irharic in enih cokl. ;)

Kwa češ, gat ni nikoli dovolj.

ana. said...

daj si vse trojne gor in se armaflex zram na sliko, in da te vidmo :D

Black Betty said...

ql predlog. Sam bo treba par tednov počakat, ker sem armafleks že podtanla na avtobus za Španijo, da mi ga ni treba s sabo trogat na avjon.

Se bom kr v španiji slikala s trojnimi gatami in še dvema modrcama, pa armičem. Grejt ;)

Ulala said...

huh, vsaj eni so bli dost pametni, da so skromno in poceni preziveli razprodaje.. pa tak dober namen sem mela, da mene to res ne zanima!!

uzivaj v spaniji 8)

flajer said...

Za parkirat je ful ugodno pri maxiju. SAMO 400 sit na uro. Res džabe... kao :))

Monsignour Chewapchich said...

yeah .. we want pictures !!!

I like your smile allready .. now lets see your underwear ! ;)

Black Betty said...

Ula: moj tošl še čaka prave razprodaje oz. shoping! uzivej tudi ti :)

flajer: pol se ti pa bolj splača dat unih 5 čukov, pa si za cel dan rešen ;)

čewapko: a maš kak dobr kvaliteten fotoaparat za posodit?

ana. said...

v spanijo gres? te pa mores se mal dlje zahodno jet in pridet na obisk na portugal! :D
s tolkimi modrci in gatami mi se deke ne bo treba ti dat :P

oragutan said...

uni armiči so bli pocen u astrakemo v btc ze kake dva mesca nazaj k stacuno zaperajo. qua sprot ne napišete qua nucata pa , da mate ponošene gate , pa večje joške. Aj res treba use to zvedet glih na razprodaje dan ??

Black Betty said...

@ana: ja saj letos bi kmalu pristala na portugalskem pri drugi ani ;) a mi žal, recimo temu finančno ni znesl. maybee next time. dekce pa res pomoje dej ne bi rabla, sej mam čistno nov armič, kako spalko pa tudi premoremo ;)

@oranguta: ql. naslednjič tebe povprašam za kakšen šoping nasvet, ali pa te kar odvležem s sabo. Jest grem tiste 2x na let v BTC, ko res kej nucam, pa se tega ne da dobit v centru. Za vse ostalo je tu Mečkator :P