Tuesday, August 22, 2006

Koks pa ti stala?

Ponedeljek zna biti zelo prijeten dan za sproščanje presežka energije. Ugotovila sem, da po novem ne maram Nejca in Anamarije, prav tako ne maram Naše male klinike. Well hate me, but this crap is quite stupid.
Imam pa po novem rada PTujčane. They think I'm only twenty. Ahahahaha. (Ja, ja PTujčani znajo biti kar OK, čeprav zakaj hudiča tako čudn govorijo???)

Precej drugače, kot bizarna elektronska sporočila, ki jih dobivam od mladoletnih visokofrekvenčnih dečkov, ki so pravkar prišli v fazo, ko je treba obuti gumjaste škornje, da lahko zagaziš med vse tiste odvečne hormone v stilu: "Hi. My name is Tom, I'm almost thirteen and I like your blogg very much. How old are you, twelve?" Amm... way too old for you, Tom. A ne bi mogu ti zdej na igrišču igrati basket, ne pa da kvasiš neumnosti.

And I get this all da fucking time!!!!!

No, Nortz, zaradi tega sem skinila uno grdo sliko in jo zamenjala za eno gršo, ki barvno sploh ne paše v moj blogg. Damit! Ta bo šla tud stran!

22 comments:

Mayhem said...

Sam res, ta je še grša... pa še brez nosa si ;)

castro said...

he he
a na vsebino pa (še) noben ni padu?

Anonymous said...

koji problemi :) pa tako mlada, pa le leto dni razlike

sv3der said...

jap, ta sploh ni, huh, dobra ... slika. ... brez nosa, tko nezdravo barvo imaš, ...huh, .... huh, madona betty, a ti hočeš vse Y kromosome pregnat s svojga bloga ... ts, ts, ts, ts, ....

-sv3

ps: betty, ne vem is it just me, or my paranoiac nature, ampak na koncu word verifaja so tri črke "PIG" ... najbrž nima to nobene veze z mojim zgornjim komentarjem, kajneda? ;) ...

Anonymous said...

tako mlada, pa ze slovenka.. jao jao.. kam gre ta svet.. sicer pa tebi vsaj pisejo 13 letniki, jaz pa dobivam ponudbe za viagro, pa penis enlargment.. hudica, kako tako natancno vejo, kaj potrebujem? big brother je vsepovsod a ne :evil:

bežeči norec said...

Mea maxima culpa :)
Nisem vedel, da se ti ponujajo mladi dečki ;)
Bi pa na tejle slikici pasali še rožički na vrhu glave. Brez najmanjše zafrkacije.

Zdaj, če bi še znal prebrati kaj piše... Huge in Japan ali High in Japan ali kaj drugega.

Pa bejž se učit :)

Black Betty said...

Fantki, you're not helping me here!!!! ;))

Kwa a zdej se morm zagovarjat kwa na svojmu blogu objavm??!!

Nosa ni, ker mi je ušeč anime stil. Evo! Poleg tega sem tako blazno fotogenična, da vsaki drugi fotki izgledam, kot "whore on crack" in s tem res ne želim vznemirjati svojih šestih bralcev!!! Tko, da bi morali to mojo potezo in enthuziazem za igranje v Photoshopu vzeti kot eno zelo dobro namerno potezo, s katero so vam bile prihranjene marsikatere nočne more, ne pa da se sedaj temu posmehujete!!! Jaz recimo sočustvujem z vašimi problemi (had: bogi bogi, le kateri bastard misli, da ti potrebuješ viagro ;)))!

Nortz: Ija. Počutim se kot kak slovenski pedofilski župnik. Nonstop se mi eni osnovnošolčki ponujajo!In piše HUGE IN JAPAN!! Huge, guys! HUgeeeeee!!
See my point here??!!


Sv3der: i think it's just you!

bežeči norec said...

Betka: I hardly see the point ;)

Black Betty said...

Predstavli si HUGE varnostnika na vhodu v tvoj najljubši lokal, ki ima zelo slab dan.

bežeči norec said...

Zdaj se pa definitivno počutim ogroženga. :)

Black Betty said...

Ah daj no nortz, ne bit tak bojazljivec. Lej, sej sem dala nasmeh nazaj. Koliko zobčkov vidiš??? ;)))) LOL..mislm, da se ne smem več tolk učit, k mi na bad udar!!

bežeči norec said...

Aha ... in kako naj bi ta slikica pomagala pri zmanjšanju občutka ogroženosti?

Zobčkov pa polna vrsta :D

bežeči norec said...

Aja, ta slikca pa barvno sploh ne paše v blog. :P

Vidš zaležem za vsaj 2 trinajstletnika :)

Anonymous said...

Zakwa pa ne marash Ane Marije inu Nejca? Ker mata lepshe pricheske in lak za nohte od tebe, hih?
BTW tile "peeping Timi" znajo slovensk? Kakorkol zhe, pristop je vech kot imeniten. Nadalje izrazhajmo zhelje (how old are you, 12?) v njihovem stilu (how long are you, 12 inches?)...

Black Betty said...

@Jinx: Končno nekdo, ki me (občasno) razume ;))
No sej ne, da njiju ne maram, sam predstava je bla BEEEDNA. Onadva, sta še kr. Čeprou Nejc.. oh moj bog..tudi v Briljantini ni ravno briljiral, verjetno so mu njegovi soigralci zjebal cel "jebački" imidž!

@nortz: ja ker je nasmešek tudi na tej slikci ;) doh.. kaj si pa mislu. Okej, mislm, da si ti še bolj zmeden kot jaz :P

bralec said...

namesto NMK preklopi na HTV 2 (dokler še furajo poletno shemo) in se raje nasmeji standup Pervanu v Večernji školi. Verjetno edini daleč naokoli, ki ne čitajo iz papirjev, ko izumljajo smeh. (ok, Sljeme mi je zelo blizu in potemtakem vplih HTVja, mogoče pa tebi ne bo povšeč)

sicer pa, saj veš.. raje migat :P

Mayhem said...

Super oddaja samo ne vem zakaj ma ta tip vedno neke neslane šale na račun Slovenije...

miss.nymphee said...

Ojoj Beta. A se to kaznuješ k si izdala Circle of Trust?!

Unknown said...

Jst ne bom pa nč povedou.

Unknown said...

Aja, ubistvu sem hotu neki povedat ... da štajerci res ne znajo govort. In tud jst se sprašujem zakaj.

Anonymous said...

huh, sploh nisem porajtal da barvno ne gre skup ...must be my daltonism

Black Betty said...

Po pravici povedano, vas sploh ne štekam. ;)))

@Blaz/Viktor: NMK ne gledam in tudi še nisem gledala SPLJOH (sam glede na reklame je debilno!). Ubistvu ne gledam tv-ja sploh. Se poslužujem interneta in piratstva in so mi bolj všeč stvari iz comedycentral.com ali pa little britain (od komičnih stvaritev) - in to vam res priporočam ker je nadvse bolano!

@nimfa: Ne Delta, mislim, da mi to povzroča manj trpljenja in v bistvu lajša ostale bolečine, ki so mi bile prizadejanje in, ki so posledica pimpanja lastnega bloga :) LOL

@ da rest of all ya bastards, ki se kar naprej pritožujete: O barvni usklajenosti, primernosti in estetskosti določene slike na tem blogu sploh ne mislim razpravljat. To je ža na višji ravni, ki je vi očitno ne dojamete. To je umetnost!! :P ;))