Wednesday, August 30, 2006

Sakrablu in v pičkumatr!

Pardon my french.. well it's my blogg anyway!!!

Očitno sem vstala na levo nogo. No, se mi zdi, da je cel svet vstal na levo nogo, jaz pa sem padla v epicenter svetovnih katastrof. Ko sem zjutraj ležala na levi strani moje postelje, sem z levim okularnim organom ugledala katastrofo od vremena. Ok, glede na to, da sem se zbudila v Ljubljani, ni to prav nič nenavadnega, but still… Nekdo tam zgoraj me nima preveč rad (zgleda malce prevečkrat omenjam besedi "pedofil" in "fajmojšter" v istem stavku). Gledam vremensko napoved za zvečer in vidim sončke in oblačke, a nič kapljic. Napovedujejo izboljšanje in si mislim, super.. današnji zmenek z Gogol Bordello bo vendarle na prostem, tista KUDova dvorana je malce premajhna in spomin na The Slackers in košarkaško moštvo pred mano je bil malce preveč sadomazo.

Ok, nekak se mi rata dostavt do centra mesta. Nekak mi rata pridt do pisarne, tudi kavo uspešno skuham, grem čekirat maile in pote o groza, o jeruzalem, o židki, .. o fak. Zastonj sem se naročila na manikuri, pedikuri, frizerju, maserju, zastonj sem si kupila lepo takmašno oblekico, lakaste čeveljce, ok mal se hecam, sam res se že sto let odpravlam k frizerju in ta prilika se mi je zdela idealna. Potem pa me folk navsezgodaj zjutraj bombandira s samimi slabimi novicamo.
Najprej zvem, da newyorški skacigoti napol mrtvi (preverjeno). Potem zvem, da bojo imelo Bitchboysi jutri zadnji koncert (ta informacija je sicer bolj "rekla, kazala"), potem zvem, da je premirje med Židki in Libanonci zelo trhlo (ok, that's not really a news), potem zvem, da mojega sodelavca ne bo v službo in moram sama po daril za šefa (mislm WTF), poleg vsega hudega moram zdej še boring kliping delat (in po vsej verjetnosti ne bom dobila povišice, ki se mi obljublja že od JANUARJA) in na koncu mi preostane samo še flaša enga zanč wiskija, ki se mi že eno leto valja po predalu. TNX A LOT!!

12 comments:

Anonymous said...

Hehe, del s klipingom mi je nekako znan. Imate jutri rok za oddajo poročila?

Sicer pa - cheer up!
V takih trenutkih se rada obrnem na g. Murphyja in njegov sloviti zakon: Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti slabše ... ali Nasmej se, jutri bo še slabše :)

Maybe it works :)

Grem naprej urejat kliping ... ;)

castro said...

"...in na koncu mi preostane samo še flaša enga zanč wiskija, ki se mi že eno leto valja po predalu"

idealna situacija, da se rešiš še tega wiskija ;)

jaka said...

gogol bordelo odpadejo...

Centrifuzija said...

To sem ti hotela povedat. ODPADEJO. Glej http://www.kud-fp.si/trnfest/teden_5.htm

GROZN!

In s tem lahko zaključim, da so bile MATICE najboljši dogodek letošnjega Trnfest. Hvala jim.

LONELY RIDERka said...

temu ti grozn dan?!?!
da ti povem, kaj je grozn - najprej ni opreme za v preluko; nato preklicaris celo ljubljano in najdes opremo; nato je oprema prevelika za v vsak avto, ki ga poseduje tvoja rodbina, ozja in sirsa (prtljaznikov ni!) in 3/4 znancev - mislis, da je to grozno
... nato to telefonijado nadaljujes in poklices tebe in izves, da si ravnokar z urgence, ker si imela se prometno nesreco - no, to pa je GROZN DAN!!! Bad, ejj!

(post do konca napisala po pogovoru s tabo, zato je se to zajet notr)

DRZI SE, STARA MOJA, PA VELIK POCIVAT!!!!

Anonymous said...

hmm.. in kako je bilo.. si utopila zalost v whiskeyu :) kaj pa bos jutri? ko ga ni vec :evil:

jutri bo sonce.. nov dan.. nov svet.. in nova steklenica whiskeya za v sluzbo :evil:

p.s.: sem moral, sem moral :)

castro said...

fak pa tale murphy :/

no ja, get well soon!

Anonymous said...

ups.. nisem prebral lonelyinega odgovora.. get well..

kam naj posljemo roze..

miss.nymphee said...

Kva? Kaj je blo? Auto? Crash? Beta? Mami? A lahko kdo še klele kj pove k enim pač nč ni jasn!

Black Betty said...

Z mano in kolegom, ki se je z mano pelu je več al manj use uredu. Avto pa je skrečan totalka. Zdej bom mogla hodt na neko protibolečinsko elektroterapijo. Po imenu sodeč me bodo z elektroškoki obedlovali, potem pa predvidevam, da me bodo spravl še v Polje na zaprti oddelek ... ;)

Unknown said...

ju mast bi van laki san of a bič

Black Betty said...

aja, jst sm pa misnla da sm van laki šumaher :[
a mislš, da mam prihodnost v kakšnih avtomotošportih. Pomoje, da. Oni jih tud čist razsujejo vsake toliko.