Thursday, September 07, 2006

Betty's moving to Sweden!

Dragi moji, drage moje!

Z velikim cmokom v žrelu in kristalno solzo v okularnem organu, vam s težkim srcem sporočam, da vas tudi jaz zapuščam. Sprijaznimo se, bloggerska je težka in kljub neizmernemu veselju, radostnemu podjebavanju in neutrudnemu postanju, branju vaših prisrčnih in (včasih tudi) obupnin nebuloz, človek enostavno ne more od tega žvet.

Tun-tun-tun-tun [horror movie tunes]

Končno je moj blog obrodil sadove.
Oglasili so se dobri ljudje in mi dali vedeti, da tam nekje v internetni širjavi obstajajo ljudje, ki mislijo, da sem sposobna še za kaj drugega, kot mlatenje prazne slame in prodajanje buč. Ponudila se mi je namreč nadvse mikavna ponudba za službo, ki je nikakor ne morem zavrniti. Žal pa to od mene zahteve 100% prisotnost in predanost delu, posledično pa verjetno ne bom imela časa, da sem in tja kopipejstam kakšno bolanost na moj blog. Moja nova služba zahteva med drugim tudi selitev v bolj mrzlo okolje in časa za neumnosti ne bo več na pretek. Ne ne, ni se mi dokončno sfuzlalo, le tale nadvse simpatičen in zanimiv filmček me je prepričal, da na svetu obstaja idealen job zame. So.. I guess I'm moving to Sweden.
It's a must!Eh, eh ehm. Ko bi le bilo to res!

12 comments:

bežeči norec said...

Betka, upam, da si svinjsko bogata. Ker te bo treba tožit za povzročitev duševnih bolečin. :)
Najprej človek misli, da se mu bo blogrola skrčla za en blog na dan.

Pol k se pa že veseliš, da boš gledal Betkin nasmeh v kakšnem promo videu ...

Grozn! Rollercoaster ti rečem. No, sej ti bo moj odvetnik povedal. :P

Black Betty said...

Ja, tko ti bom rekla.. let your people call my peole!! Doooh
Mam dobrga odvetnika, brez skrbi :P

sv3der said...

BETTY DA TE NI SRAM. TKOLE SE IGRAŠ Z MOJIM KRVNIM TLAKOM. MATR. sem skor, huh, no, hmmm, potočil solzico in se mi je zatresla roka, ko sem bral. pa ne, da ti ne bi privoščil mrzlega severa, ne sploh ne. ampak, saj veš, aaaa, kaj mi pa potem sploh ostane še za brat ;)

-sv3

ps: pa kaj je zdej to? a službo boš menjala al ne?

had said...

hmm.. razmisljam in razmisljam.. a je danes 1.april :evil:

Black Betty said...

sv3er: Se opravičujem, pardon, se oprašičujem, ker sem res prasica :P Se grem takoj ožajfat, omilit in zdrnt vso to umazanijo s sebe.

Had: Po julijanskem koledarju verjetno ni. Za inkovskega pa nisem prepričani. baj da vej..a oni sploh majo 1. april?? ;))
Ček diz for more

Monsignour Chewapchich said...

see you soon actually in may ! ;)

Mayhem said...

Ja, prid v moj Girlwash pa speremo vso tisto umazanijo s tebe pa še pospankamo te ;)

miss.nymphee said...

Oooooo Beta, glede na to, da sva praktično že sestre v zločinu (čeprou me še zdj ne mika rezanje tičev) upam da si pustila kej prostora v kufru še zame. A, a, a si?!

Black Betty said...

Čevap: kdaj torej lahko pridem na obisk? In kam? ;)
Mayhem: ej najlepša hvala, sam sem učeri zaradi same sekirancije, da ne bi sv3dru povzročila kak hujši infarkt ožemala, žajfala in spirala vso svinjarijo vsaj 3 ure. Mislm, da je šlo vse dol. S kožo vred.
MISS: Seveda. Moj najljubši rek, ko potujem je itak: Always spare some space for da biotch ;)

Monsignour Chewapchich said...

Stockholm ;) zveš detajle .. lahko pa kak kontakt pošlješ na mojem blogu (v profilu je mail) pa te kontaktiram ko bom gor.. zdele ne grem k bo kmal premrzlo .. spomladi pa sam akcija ! ;)

Ulala said...

prekleta bodi! tud mene si popolnoma prestrašla! tipično zate, sam hudič te je; zakaj ne moreš bit enostavno sladko malo bitje, kakršno zgledaš? hehe, verjetno te mam lih zato tolk radi ;)

Black Betty said...

Haha Ula, sladko malo bitje kakor zgledam?? To si ti, kaj sm pa jest? :P