Wednesday, September 27, 2006

Stoječa komedija

Med tem ko so se včeraj v meni prebudili zametki gospodinje (aaaalram!!) in sem besno pucala svoj brlog, so se mi v ozadju prikazovale migajoče slikice.
Na sporedu je bila Tarča in vsaka gospodinja ob tako zanimivi temi obmolkne in spusti krpo iz rok. Torej zakaj ne bi tudi jaz??!!

Včasih uspe gospe Hrenovi aka esdeesovsko trobilo v svojo tarčarsko oddajo pripeljati nadvse zanimive in strokovno podkovane goste, ki v debati uporabljajo celo argumente! Neverjetno, ne?! Inu drugo čudo, ki so nam ga prikazali – niso se prerekali in si jemali besede (no razen naša draga Lidija). Lepo v umirjenem tonu so govorili vsak svoje resnice, mogoče je kak slavček malce povzdignil glas, ko so ga drugi postavili na laž, a nič takega.
Plus. Oddaja ima po novem (no, čisto možno, da to ni več noviteta) tudi standup comedy vložke naše drage Lidije, ki med oddajo malce pobiksa v stilu »medij si ne more afere zmisliti«. Tri sekunde tišine. Nato gledalci doma pred svojimi tv sprejemnik: »bwahahahahaha«. Skoraj tako kot pri Mariotu doma.

Vprašujem se zdaj, ali so angažirali Zrneca, da jim piše smešne scenarije ali je Lidija do tega prišla kar sama - improvizacija pač. She is really good!
Za tak imeniten program pa res ne rabijo znižati naročnine. Bogjimpožegnej!

4 comments:

castro said...

hmm still no comments?! kr ne morem verjet. a vsi so potegnili z Vaskom in rtv ;)

btw - a so na koncu odgovoril na ono vprašanje?

Black Betty said...

ja ne groz. Noben se noče strinjat z novo pečeno gospodinjo in RTv gledalko. Svašta.
Iz obupa bi skoraj registrirala nov akaunt in sama sebi pisala komentarje. pa si se k sreči našel ti, castro, maj sejvjr ;)
Na moje vprašanje niso odgovorili, ker dvomim, da so Hrenovi podložniki tako razgledani, da bi našli moj lbog

castro said...

lol
kaj pa ono vprašanje, afere in kaj se je zgodilo ;)

Black Betty said...

ne vem kako se je točno glasilo vprašanje, ker nisem gledala od začetka. Ampak mislim, da se gostje niso spustili na raven tračarjenja, napihovanja stvari, kdo je kriv in zakaj niso krivi sami oz. kar naj bi od njih hrenova pričakovala. Sej veš, išemo krivce, da lopovi nisi za zapahi! Ziher je sodnik kriv. bdžizs!