Sunday, November 05, 2006

Celebralni luka liki

Na Nimfinmu blogu, in verjetno tudi na katerem drugem, so me napotili na super link, kjer lahko s pomočjo pametnega robota ugotoviš, kateri lepi slavni osebi si podoben. Po ptiču Poštarju sem mu poslala svojo edino fotografijo. Pa poglejmo kdo so moji celebralni look-aliki.

Bojda sem neizmerno podobna (kar 92%) oceanski krasoti gospodu Yleniju, ki se ga spominjamo iz prenekaterih dokumentarcev, svojo igralsko pot pa je začel kot statist v znanem filmu Grlo, nadaljevanju filma Žrelo. Daleč potem nobenega, nakar se mi v podobnosti 79% približa vaška pjevalka turbo zabavne glasbe Huda Prasica. Rada posnemam predvsem njen make-up in v prostem času pod tušem grulim njene napeve. Sledi Striček Tiček, znani tekmovalec iz neresničnostnega šova, s katerim se vizualno ujemava kar v 73%. Najbolj očitno v izbuljenih očeh in bebavem nasmehu. Pevec alter skupine Alter, Alter Detlef mi je verjetno podoben predvsem zaradi svojega narko-imidža in ker mu v življenju še nikoli ni uspelo zapreti ust, tudi takrat ne, ko od naportnih glasbenih turnej zaspi za kakim voglom. Na kupčku jim sledijo znana barska plesalka Darka, nato izmišljotina Mojca Pokraculja, ki se še vedno uspešno skriva pred vsiljivimi fotoreporterji ter najboj znana čistilka bazenov Snaža Praža. Na mojo ali pa na njegovo srečo, se še najmanj vizualno ujemam s še nerojenim prvorojencem našega prvega vojaka J.J.-ja in njegove Urške, katermu je priznana gledalka v prihodnost napovedala, da bo najbolj znani celebralni wunderkind.

I'm very very very happy right now!


28 comments:

Anonymous said...

Ti ga pa pihneš... :)

Mayhem said...

Ti pa maš domišljija! :)

Anonymous said...

jst pa naslov vsakič preberem cerebralna lulika.

Anonymous said...

@BB: A aparat za zobe so ti pa že dol uzel??? :D

Centrifuzija said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Centrifuzija said...

A se lahko nekdo ali nekaj usmili Jaška (lol, to mi je full smešno in pravilno sklanjanje), ki mu resno primanjkuje spolnosti?

Mayhem said...

Jst se ga ne bom ;)

Anonymous said...

hvala za razumevanje. :))

Black Betty said...

@anolopka in mayhem: rekl so mi, da sem že marsikaj, ampak kaj takega pa še nisem slišala ;)) hvala. mwa mwa mwa ;)

@jaško: ampak men se zdi, da tebe ne jebe samo ta naslov, ampak še marsikatere druge stvari ;), pozabljaš opozarjati na moje slovnične napake!!!

@tamara: sem hotla vprašat, če se sama ponujaš, pa sem se spomnla, da ma Jaško priležnico, ki trenutno ne biva v naši mali deželici. Pa ne bi bila rada razdiralka zvez na daljavo. Tko da predlagam, naj si Jaško pomaga sam in Bog mu bo pomagal ;) Mayhem očitno ne. :P

Anonymous said...

midva bi bila pa ravno za skupaj.. a ves kako cudovite otroke bi imela :evil:

btw.. tale parodija mi je pa cist polepsala jutro..

Black Betty said...

@ sajko, aparata nism nkol nosila. A ni očitno :P

@had: hehe. Postavi se v vrsto, pa fpraši če te kdo spusti naprej. Odkar sem objavila svojo fotko imam snubcev nebroj. Razlika je samo v tem, da mi oni ponujajo stanovanje, avtomobile, diamante in blingblinge, kopanje v šampanjcu in počitnice na Bahamih.... Ti pa mi ponujaš lastne otroke. Hm.. veš.. tko je to.. !! Bom premisnla, pa ti sporočim... a prou.

Anonymous said...

Odlično. :)

Kaj so pa "blingblingi"?

Anolopka said...

Tamara: Mislm, da Jaško ne rabi nobene pomoči glede spolnosti... Nkar ne klič hudiča... :D

Anonymous said...

@BB: U bistvu res. Če bi ga, verjetno nebi mela zob tko v OFFSIDE... :D

Anonymous said...

jes, lec tok abaut mi end maj seks lajf :)))

Anonymous said...

@jaško: du ju hev it, or ju đst đrk? :)

Black Betty said...

@sedmerec: kolk ste pa vi stari in mislim, da potrebujete šnelkurz "novih modernih izrazov". ;)
Pa poglejo kaj pravi Wiki

@jaško: do you mean, without sex life? :[

@sajko: abr naturlih. verjetno tudi ne bi bila tako preklemano simpatična z rahlo offside zobki, kajne? ;)

Anonymous said...

jazus marija , a za motiko pa vrečo kromperja in usrano banano se res ne dubi več nč ?? a gre use na tele blink blinke al quaj že to ?

Black Betty said...

dragi oragutan, to pomoje že kakih 50 let ne več. Kje pa ti živiš :P
Sej pomoje čeb teb ena ponudla blingblinge, da bi tud za grabu. K to pa loh pol že ven ful motik pa krompirja dobiš. Pa še kak skeden zravn. ;)

Anonymous said...

Stari smo. Ni mogoče drugače. V davno minulih časih smo temu rekli strelovod.

Še malo literature. Kaj? Strelovod (blingbling) iz pred-hiphop-popskega obdobja. Ja, eni ste bili takrat prvič soočeni s trdo hrano. :P

Black Betty said...

Tistega leta smo že prvič prestopili šolski prag in smo bili že prav dobro vajeni trde hrane. Sicer ne vem zakaj smo v šoli skoz dobivali hrenovke za malco, ampak verjetno so bili mnenja, da bolje to kot suhe žemlje. Pa že ne??!!

Anonymous said...

Pomisli: v suhih žemljah gotovo ni hrenovk; a kdo lahko trdi, da v hrenovkah ni suhih žemelj... Mnoga dekleta se odločijo za "zdravo življenje" (=neko vrsto vegetarijanstva) in shirajo čakajoč na prstan, ki ga prinese princ na belem konju. Če bi pogosteje jedle hrenovke, bi že dolgo imele najmanj en prstan. Hudič je le to, da se ga včasih nesramno drži prst prejšnje lastnice.

Black Betty said...

Pomislim in si rečem, katera sploh še hoče prstan. Najprej auto, pa bajto pol pa MOGOČE prstan :P haha. Verjetno so ta dekleta zamenjala korenček za hrenovko, občasno tudi za kakšno kolerabo in repco. Bljak.

Anonymous said...

Ko imajo (imate?) enkrat prstan, imajo (imate??) kmalu tudi avto, hišo in vse ostalo. Vsa sreča, da se vesolje menda res širi.

Katere hrenovke in korenčke si pa ti, porednica, imela v müslih? Jojprejoj in hopacup!

Black Betty said...

Ne bom govorila v svojem imenu, ker nimam nič od zgoraj naštetega, zato lahko mirne duše uporabiš tretjo osebo množine (mogoče bi bilo celo bolj na mestu dvojine).
Vesolje se reš širi in Bush ga hoče met zase, tko da to nam prav nič ne koristi. Niti vam.

Hrenovke, ki smo jih dobili v šoli za malico in korenček, ki ga jejo vegeterjanke - verjetno ne jejo hrenofke ne? To sem imela v müslih, zato ga pa tudi ne jem, ker je tolk enih čudnih stvari notr. Pa a ni to hrana za ptiče?

Anonymous said...

Müslija se dotaknejo le na smrt sestradani ptiči. Ljubijo ga pa glodalci in prašiči.

S tem nikakor ni mišljena kakšna trgovska znamka.

Anonymous said...

ornk je tole :D všeč mi je tvoj humor :D

offtopic: si za izmenjavo linka bloga? js bom tvojga kr na svojga pripopal, da se bom še lahk kdaj nasmejal :)

Black Betty said...

Noj baje obožuje müsli, dragi gospod vprašaj.

Na kakšno blagovno znamko pa se nemislili?

Jan: važn da se mamo fajn. anede ;)