Wednesday, November 08, 2006

dan za obolevanje

Sem najprej mislila napisat en post o temu, kako so me včeraj obkolili pripradniki specialne enote (kao da to pr nas obstaja, al kaj) - no imeli so uzije in čelade. Pa ne bom, ker ga ni bolj primernega dneva za obolevanje in obujanje spominov, kot danes. No pa tudi včeraj, pa predvčerajšnjim, ubistvu sem cel teden neki sanjarila in obolevala. Danes pa sem tudi zbolela. Mogoče sem tudi zblaznela, ampak to še ni znanstveno potrjeno. Postala sem prava mala-velika ali velika-mala virusna bomba. Skratka lahko bi hodila okoli z napisom Free virus give away! Prav zaradi tega odsvetujem vsem znancem druženje z mano. Četudi vas kličem in nadlegujem vsa panična, da nujno potrebujem družbo, Just say no!!! Razen če nimate nekega res zelo močnega razloga, da tudi vi zbolite - v tem primeru vam računam 5 sit na bacil. Dost fer, a ne? Do danes bodycount okuženosti šteje že vsaj 5 ljudi. And we're still counting. Hihihi.
Štajerc brez zvezdice, mi je včeraj rekel, da imam verjetno ptičjo gripo. To je utemeljil s tem, da sem punca, punce pa smo ponavadi kokoši. Vsaj tako jih on ljubkovalno kliče. Hja, če ni on ta štos izumil, sem jaz solata. Mislim, da bo nekdo dobil zvezdico, če ga misli še tako naprej srat.
Kreh kreh. Kih kih. Evo, še malce virusov na računalnik, ki mu jih z vestnim čiščenjem in pregledovanjem že verjetno primanjkuje. Še kdo mogoče?
Še en padalski filmček za konec sezone. Tole je džabe!

11 comments:

Anonymous said...

Spoštovana ga. Black Betty,

moram vas opozoriti, da ste s s svojim zapisom naredili prekršek. Iz vašega zapisa je razvidno, da bacile prodajate na trgu in to končnim kupcem. V skladu z zakonodajo in osveščanjem javnosti na prihod evra moram zahtevati, da uporabljate dvojno označevanje cen. Več o tematiki si lahko preberete tukaj.

S spoštovanjem.

Anonymous said...

betty, join the club ...
Eni smo resno prehlajeni že 2 tedna in po tvoji praksi bacile vztrajno prenašamo naprej, namesto da bi posegli po human-friedly alternativi čajčkov in ležanja v postli.

Lepo se pozdravi! :)

Black Betty said...

Gospod tržni inšpektor, pa saj jaz jim sploh nisem izstavila računa niti bacili niso označeni s cenami, tako da nimam kje navedt še evrov zravn. potemtakem bi za en bacil zahtevala vsaj 5 Evrov (pač stroški označevanja in računanja). ;) Poleg tega bi pa potem mogla še davek plačat, kar mi pa ravno ne diši. Raje delam na črno, pa naj me ujame, kdor me lahko. :P

@pina: ležanje in čajčki, bljak. Preveč boring, pa premal cajta mam, da bi se šla kaj tako obscenega. :P trosenje bacilov okoli je tako bolj zabavno.

Anonymous said...

za qua se sam tok mau cajta vozte bres padal ??? sej kul zgleda , sam tko hit je konc. pa dap se moru zato še du lesc vozt. a majo tu tut pr ns na brnk ?

Anonymous said...

drugač pa tele virusi , če bjih kdo ponuju en teden prej , sm jih iskov , zdej pa nov nuben nasedu , še dva dni more boga opica opisvat se lagat prudajat , spilat špecerista z vremenom in ostalimi padajočim drekom iz neba. POL PA DUPUST .. lohk bšli po palčke?

Anonymous said...

Spoštovana kolegica, bolezen je znak, da ste pozabili na nekaj mnogo pomembnejšega, a tudi na imunski sistem. Naslednjič ob stiku telesa z jesenjo, ki prehaja v zimo, nemudoma nekajkrat globoko vdihnite, da se telo ohladi tudi znotraj, kar neizogibno vodi v pospešeno prebuditev imunskega sistema. Telo se greje samo, vendar mu moramo sporočiti, naj vključi gretje.

Zdaj pa, prosim lepo, pomislite, kaj je tisto, kar ste pozabili, nato pa vam pošljemo koš zdravja.

S tovornimi pozdravi,

Lažnivci

Black Betty said...

Posvetim se vam takoj, ko opravim z mojim novim jutranjim ritualom :P

Anonymous said...

priporocam en dober zb za zajtrk, pa ni vec problemov z grlom.. prav tako pa se ti cel dan je.be za vse ostale nadleznosti..

btw.. a je to tvoj skok? tole je cist spooooooky.. men ze sam pogled na posnetek obraca zelodec :)

Black Betty said...

Ora, opica! Brez padal se vozimo zato tako malo, ker je zemlja preveč blizu. Poleg tega pa je čas relativna dimenzija in teh 45 sekund včasih izpade celo večnost. Tako, kot recimo če si gledal kak star del Džejmsa Bonda, kjer je režiser uporabil ravno to teorijo relativnosti. Zato se pa reče, da skačemo "relativ". Hah. Ti bom enkrat razložila, ko bova vrtne palčke prestavljala. Vredi?

Spoštovani Sedmerec, moj spomin je selektiven in včasih se ta stroga selektivnost pozna, da kakšna pametna ne pride mimo. Tako kot pri birokratih - važn je da je naš. Seveda sem pomislila, kaj je bilo tisto kar sem pozabila, mi lahko sedaj pošljete pehar zdravja. Lahko tudi v brenti. Se mi dozdeva, da že dobivam neke male vibracije zdravja ali je to morda zaradi nenadne otoplitve ??

Had: dasiravno si mi jako simpatičen s temi svojimi nasveti in vem, da mi želiš vse dobro in čimprejšnje okrevanje. Čutim veš, danes se prav neverjetno bolje počutim, ampak še vseeno te včasih ne razumem! Kaj si hotel povedati z "dober zb za zajterk" ??
- zob? - čigav, svoj ali kak iz babičine proteze? na odmetih jih ravno nimamo, pa še modrih sem se morala prisilno znebiti
- zdrob? jah to bi že šlo, čeprav ponavadi zjutri nimam lih nekih teženj po komuniciranju, kajšele, da bi si skuhala zdrob.
- no ne pade mi nič več "normalnega" na možgan, razen nekih obscenosti, ampak dvomim, da mi jih priporočaš že za zajtrk.

jp naš skok

Anonymous said...

Koš zdravja smo pričeli pošiljati v majhnih, neoznačenih odrivkih, tako da se lažje privadite nanj, spoštovana kolegica. To, da to vodi v odvisnost, ni naša skrb, je pa naš motiv.

Več kasneje.

Anonymous said...

je.ba, je.ba, k moja tipkovnica z ne pozna.. in potem se lovimo, ko besedo iscemo..
zb je žb :) oz. joli, oz. joint, oz. zvitek, oz. vstavi po potrebi.. preverjetno deluje pri bolecnih v grlu..
in dejansko ni to nic "nemoralnega" :) za zajtrk.. saj pravijo, da se po jutru dan pozna.. :evil: