Sunday, November 19, 2006

Še ena resnična zgodba: Kranj the City of Ghosts!

Predstavitev prvega lično izdelanega in ušesom prijaznega albuma skupine The Tide je že z vabljivimi prigrizki nakazoval prav zanimiv razplet večera. Najverjetneje zato, ker so se za najbolj obloženo mizo strateško, preračunljivo in povsem nenaključno pozicionirale tri dekleta, recimo jim kar Pina, Jagoda in Betty.

O tej krasni kranjski skupini smo že veliko povedali, še več pa bomo tudi v prihodnje, zato se raje osredotočimo na naše tri protagonistke, ki jih je iz svojih blogerskih brlogov sredi noči zvabil pijanski krik kranjskega duhca neke prizadete/umrle/žive/bolne/_______ (vstavi po želji) deklice. Saj veste, tistega z Labor. He, he, I'm just kidding. Ni bila z Labor, v bistvu niti ne vem iz katerega predela Kranja je bila, vem pa, da je prav prijazno okoli ponujala borovničke. In kdo hudiča bi se temu lahko uprl?? Well, everybody but me in sem si povsem upravičeno prisvojila edini štamprle. Grejt!!

Tako se je sobotni Klopca Pary sprevrgel v prav razuzdano nenačrtnovano blogersko orgijo, še z nekaterimi slavnimi udeleženci, kot so recimo ta, ta in ta. Večina pa jih je bila prisotnih le spiritualno. In če se je slučajno komu kolcalo, ni mogel spati, ga je zbadal križ je bilo to verjetno zaradi našega tračarjenja in igranja z voodoo lutkami. Ekzekli!!

Kako se je vse začelo, doživelo vrhunec in končalo, lahko preberete pri dežurni poročevalki večera, jaz pa se bom posvetila Poslednjemu Samorogu.

9 comments:

Anonymous said...

Tole spontano blogersko srečanje si je že našlo neizbrisno mesto v blogerski zgodovini.

Mojca, čakamo še na tvoj povzetek :)

Anonymous said...

Hehehehe, vem ja. Čakam na pravi trenutek ... :D

Anonymous said...

Hehe ... blogerka diskriminacija! Manj znani pa nismo omenjeni :'( c c c ;)

Black Betty said...

@Ulala: jah prekletstvo je priklicano nad tabo. Ti rečm ;)

@Tadej: zato pa imajo možnost, da se predstavijo kar sami ;)) Zako je volk sit in koza koza ;)

Anonymous said...

lera koza ? a una k serje ?
(scr sm blis kraan sam quaj sploh tm n vem .
baje majo en skvoš pa biljart al lih ubratn. sam kej to n vem . enkat sm šu na trejn stejšn ene mudele sikat pa sm mogu mau čelusti raunat, san wtf zaqua ? a mudeli ne znajo tm pere pit pa bit prov lušni. sm biu pa enkat na pataiko tm na pungret pa ni blo slap. no n vem mene j dons en skp navozu , pa to ....

Anonymous said...

sam če men kulen zarat vs škriple pa , j**m** m*** s+*** !!!

Anonymous said...

Toniju sem uresničila sobotno rojstnodnevno željo v obliki čiščenja avtomobila (remember?) in mu za r.d. kupila kupon za pranje avta :)

Sicer pa sem danes našla na njegovi mizici najino hq vino, ki še vedno čaka na lastnici na natančno istem mestu, kot sva ga pustili ... hm

Black Betty said...

@Oranjak: But afkors. Hou didž junou? Mislim, da si se ti zmotu, pa si biu u Šenčurju, no ja zato pa ne hodimo na postaje! Te koleno še kaj daje?

@PIna: hehe, kewl. jest se nikol ne spomnim, če kaj takega tvezim, med tem ko pijem. :)
Tist vin je bil pomoje tud že v takem stanju, da ga marsikdo ne bi dregnil s štilom od metle, kaj šele da bi ga pil.

Unknown said...


59% popust na BIORESONANCNO TESTIRANJE CELOTNEGA ORGANIZMA, s katerim boste na nebolec in ucinkovit nacin ODKRILI in PREPRECILI vzroke za slabo pocutje, pri bioresonanci SREBRNA! - kuponko.si
kuponi