Saturday, November 25, 2006

Edo, dober koncert ali organizacija je škatljiva!!

Verjetno bi se z mano strinjalo vseh 30 obiskovalcev, ki so slučajno po nekem čudežnem naključju izvedeli za včerajšnji koncert Ede Maajka v Cvetličarni/Mediaparku.

  • Karte so bile v predprodaji na razpolago samo v TIC-u. V raznih Kompasovih poslovalnicah in drugih »bolje« založenih trgovinah, kjer je nakupovanje lahko zelo potratno so me samo debelo gledali. »Edo? Cvetličarna? Mediapark? Petek?«
  • Oglaševanje eventa je preseglo vsa pričakovanja. Edo was almost everywere. Not! A ni v navadi, da se za tak dogodek naselotejpa vsaj kak plakat z infomracijami (npr. kje lahko kupiš karte v predprodaji). In googl je ob iskanju inforamcij na voljo ponudil 2-3 uporabne zadetke. Skratka totaln organizacijski pojeb.
  • Pivo je 600 SIT!! Fucking rip off!!


Ima pa seveda to tudi kakšno prednost. Recimo vsi smo imeli 5m2 prostora okoli sebe za razne plesne performanse. In Edo je organizatorki Mojci posvetil še eno lepo hitrogovorečnico, katere refren govori o ženskih spolnih organih. Vratite nam pare!!!

13 comments:

Anonymous said...

Kdo je pa organiziral to stvar?

Anonymous said...

Kera lejmrska Mojca. Sramota vsej moji vrsti!

Anonymous said...

Jest sem ful zamudu in ujel pol urce koncerta, res so zgodaj začel (sej piše pričetek ob 20:00, ampak takrat je še dnevnik, pa pol sem še en film gledal). Ko sem pršu tja sploh ni bilo nikogar več od organizatorjev, so že za nek naslednji dogodek karte prodajal. Zgleda da so zakupil dvorano za pol večera, mal kmečko.

Folka pe res, 100, kriza.

Taki koncetri so za v K4 al Galo/ch0, ne pa Mediapark.

Anonymous said...

Ja sej, che bi blo nekje na Meti, bi bilo chisto solidno. Ampak kul koncert, vseeno, cheprav pri tolk malo folka pride do izraza vsak chudak v obchinstvu. Le-teh ni manjkalo ;)

Anonymous said...

drugic gremo raj skupi na paintball ;)

Black Betty said...

@Pina: I have no idea! Sam vem, da je bil koncert v okviru tega festivala.

@Mojca: na grmado žnjo!

@SAmo: Ah samo ti si verjetno pruš tudi po temu ta drugmu eventu. Baje naj bi bil po koncertu vstop prost ;) Atmosfera bi bila res prilično drugačna, če bi ves ta folk dal v Galo Halo.

@Jinx: Dobr, pa vsaj nisva baš izstopali očitno!

@Lonely: Tolk slabo pa spet ni blo!

Anonymous said...

Uff organizacija res poden in to za Edota! Kar se pa cene piva tiče me pa skrbijo evro cene po novem letu, ker je bil v soboto na koncertu Placebo v Jesolu pir 4eure ali 960sit in to maliiii!!!

Anonymous said...

Lonely: ja pa kdaj povabi =)
Jotaeater: na Placebotih mora bit malo pivo, da Brian zgleda vechji v primerjavi...

Black Betty said...

@Jotajedec: Prasc, na Placebotih si bil ??? FOUŠ !!! No ja, upam saj da ni bi geser pivo. K pol si pa res najebu!! ;)

Anonymous said...

jotaeater, a to si bil z ujusanso, al kako?

Anonymous said...

Neee vsaj pir je bil dober, čeprav ne vem kater je bil!:) Ujusanso!?

Black Betty said...

Če me spomin ne vara, dasiravno me ponavadi res precej nateguje, se mi zdi da ma ujausansa neki veze s srfanjem. Kaj ma pa s placeboti pa ne vem.

No sam da je bil saj pri dobr, če si ga že tko drago plaču.

Anonymous said...

Jah glih gledam posnetke s koncerta, če se vidi kje ta famozno drag pir...Ne ni ga!:) http://www.youtube.com/view_play_list?p=091BF312B1A8B176