Wednesday, November 22, 2006

Spletni slučajnik

Te vrstice so bile prebrane na spletnem slučajniku.

Vanjo se zasadi od zadaj.
Če ga ne poslušaj žensk! Ded je imel sprva s konji veliko dela. Bil je Tomaž, predobro jo poznam. Ona ni vedela, kaj je storil narobe. Malce pa nas je nekaj, sem si nataknil krila sam. Usedel sem se odločil, da postane Pastir. Če boš tečnaril, ti ga no, saj to vemo dobro, da je izkupiček kljub vsemu ni segala do druge strani ograje. Skozi padajoče snežinke sem razpoznal nekaj drobnih mozoljev. Prižgal sem nočno svetilko. Mati so hodili po prstih se bližajoča se je zazdelo, da vidim postavo, ki se je zgodila nesreča. Stare mame je preprosto zmanjkalo z zemeljske površine.

In kaj je spletni slučajnik?

Spletni slučajnik Odljudnez.net je časopis, ki izide vsakič, ko doma za svojo računalniško mrcino na tipkovnici pritisnete gumbek z oznako F5. Neverjetno! A resnično. Tako bo vsak pristikač na gumbek dobil čisto svoj izvod, ki bo izšel natanko enkrat in nikoli več.

Naša hišna prerokovalka Mici, mu je prerokovala največjo naklado med slovenskimi cajtngi. Njegovo nakladanje lahko preverite in videli boste, da se naša Mici nikoli ne moti.

Zabava se začne zdaj...F5!!

4 comments:

Anonymous said...

LOOOOL

ampak mi je vsec.. vedno nove novice :)

Black Betty said...

Stvar je sicer še malce v povojih, ampak moji bralci si zaslužijo najboljše, najnovejše, še vroče novice. Eh, hmal pa bom bolj ekskluzivna kot E+;)

Black Betty said...

še ena zanimiv naključnik

Buuu! se je naredil njej mož

Nič ne glejte , je rekla ukazujoče. Jahala je fotelj in me spraševali, ali imam strica? Mož je pri nas v navadi.

Anonymous said...

luštkan!