Sunday, December 24, 2006

Iuuiiiiiuiuiuiiiiiiiiiiiuuu

V petek sem se alkoholno postila (seveda ne prostovoljno!). V času pred prazniki vendar ni dobro pretiravati. Zaradi tega predvidevam, da imam ogromen višek energije in še večji manjko spanca. Flet je pospravlen, darila so zavita pod jelko, doma se namreč obdarujemo 1.1., sedaj pa pridno čakam, da bo ura čas, da grem gledat ptičke na Barju.

Ne, ni se mi zmešal, tudi nisem na nobenih čudnih drogah (zaenkrat še), kot bi rekel Čevaps, I just went balistick!

Za pripomočke opazovanja ptičev potrebujemo: dobro budilko, ki ima to sposobnost, da te sredi noči vrže iz toplje postelje, ti skuha kavo, zloži eno čudno plahto in zelo hladno temperaturo na omenjenem delu Ljubljane. Preživela bi tudi brez slednjeka, ampak žal toplozračni balon še ni tako napredoval v razvoju, da bi deloval tudi pri višjih temperaturah.

Aja, pozabila sem omenit, da verjetno potrebujem tudi padalo. DŽizs!

PS: Slik ne bo, ker se je Had prvič v življenju napil in mi je ravnokar sporočil da gre spat. Narobe svet, jaz abstiniram on se ga naliva. AaaaaaAAa. To je treba popravt!!!!! In zaželite mi mehak in suh pristanek, če je na barju to sploh mogoče. ;)

5 comments:

Anonymous said...

had ni bil pijan.. je pa zgodaj zjutraj prisel domov :)
in sedajle se zvlekel iz tople postelje..

miren skok.. pa sorry :(

Black Betty said...

ja, ja, had, kwa se dej ven vlečeš. ;)))

Anonymous said...

Betka, pri proglašanju svoje abstinence ne pozabi na spletni KGB: v petek si bila na Prešercu opažena med navdušenim srkanjem kuhanega vina.

Black Betty said...

HE he, Pina! To sploh ne šteje. Kozarec kuhanega vina je kot kozarec toplega čaja. Poleg tega je bilo to še v popoldanskem času ;))

Anonymous said...

Prvi dokaz: zanikanje in sprenevedanje ...