Thursday, June 07, 2007

Dabljutief!!!!!!??????

Omajfakingad!

No, bomo videli koliko časa bo tole zdržalo.

Me zanima, kdaj bomo začeli hodit v Nakupovalni center Janeza Janše, prej bolj poznanega pod imenom Merkator in kdaj bo Kinoteka dobila ime po kakšnemu iz familije Jambrek.

16 comments:

Dinozaver said...

Oooo, krasn! Zihr se bo v kratkem izkazalo, da je imel JP tudi kake do sedaj zamolčane, a neprecenkljive zasluge za razvoj slovenskega letalstva - zlasti bojnega. In mesece bi lahko tudi že preimenovali. Recimo po Zoji in oni drugi, kaj-je-že Jambrekovi...
Pa mavzolej, mavzolej nujno rabimo. Z zlatim kipom Vodje v nadnaravni velikosti. Če ima to Kazahstan, zakaj mi še nimamo?!

Black Betty said...

Huh, Jambrekov je itak toliko kot rusov, tko da bi brez problema vseh 12 mesecev po njih poimenovali.... Zoja - Polona - Klara - Špela - Nina - Peter - Marko - (januar - februar - marec - april,..)

Nikolina said...

in Slovenija bo čez par desetletij Black Betty... :P
Pomojem bi Betka ustala iz groba in prebutala vse, ki bi prišli na to idejo :)

London said...

Betka, tole lahko z lahkoto uvrstis za nominacijo "kamen leta" ;)

Black Betty said...

Nikolina a si ti mal jasnovidna ;)

London mariskaj tukaj lahko vrstim za nominacijo "kamen leta", tako da bodi bolj konkreten. ;)

Čukmajster said...

Ja, no... O JEBENTI!!!! Dajmo spet združit Dunajsko in Slovensko, ter jo preimenujmo v Janševo in, ko smo že tukaj, zakaj ne bi bila Ljubljana kar Veliko Janševo?

Čeprav ne maram Kacina, me je danes dodobra nasmejal, ko sem v Dnevniku prebral njegov "zgraž", v katerem je namignil, da samo še čaka, da vlada Koprsko pristaniške poimenuje po Novi reviji št. 57.

london said...

betty, sem mislil kar na konkreten predlog - oh, glej ga zlomka, saj je ze uresnicen, torej ni vec le predlog o preimenovanju letalisca... Vceraj zvecer sem ob pircku v pisani mednarodni druzbi, razlagal novo ime nasega letalisca. Naj povem iz prve roke, da ni res, kar trdijo nekateri vrli vladni mozje - da bo letalisce s tem imenom bolj raspoznavno za tujce! Ne bo!!! Pa se tiste stresice sploh ne vejo kako naj izgovarjajo.... :)

Black Betty said...

ČUK: Kaco zna zadeti žebljico na glavico, to je res. Sicer pa vsi ostali čakamo kdaj se bo Triglav spremenil v Janezovo goro.

London: em.. kdaj je pa še kakšen politik kakšno resnico povedal. Ti pa si naiven. Seveda ni res. Le kdo hudiča v tujini ve kdo je Pučnik, če se niti polovici Slovenije ne sanja kdo je to (sodeč po včerajšnjih odzivih).

Black Betty said...

Pardon, prišlo je do pomote. Triglav se bo spremenil v goro Sv. Janeza Janše blaženega.

Nikolina said...

Ja, ja... Znam predvidevat :)
Glede Sv. J.J. blaženega: Škoda, ker mi ne bomo doživeli. Namreč "kronanje" za blažene je dolgotrajen proces :)

Black Betty said...

Eh, Nikolina, bodi brez skrbi. J.J. ima vendar zveze in bo poblažen še za časa življenja. Njegovega in upajmo, da tudi našega, če me zaradi tega blatenja ne bojo spravili prej na vešala.

Primitivec said...

Baje se v vladi razpravlja o preimenovanju mariborske univerze v Univerzo Franca Pukšiča ali Jožefa Jerovška. Boj bo peklenski!

L'irriducibile said...

In potem mi ljudje razložite prosim kdo še sploh hodi na volitve?!

London said...

L'irriducibile: Kaksne volitve? A ne ves, da se tudi to ukinja?

Anonymous said...

Ma ne se tako razburjat. Saj imajo amerikanci tudi J.F.K., pa nobeden nima nič proti... Dajmo v bistvu preimenovat Brnik v J.J., prej naj pa dobi še šut v glavo. Pri Jožkotu smo namreč malo zamudili - je spokal sam. Tu je pa še nekaj časa?

Black Betty said...

Anonimni, ne glede na vse, JFK je bil ipak predsednik jebene amerike in je bil ustreljen.

Tko, da jaz tega, da imajo američani JFK ne bi ravno izpostavljala kot neko enakovredno stvar.