Monday, November 12, 2007

Give the gay guy an eye

Vsake toliko časa sčekiram kaj je kaj novega pri Tokyoplastic.com. Japanci so pač posebna bitja s tega planeta in jih brezpogojno občudujem. Nekaj morajo dodajat v ta riž, vam rečem, ker toliko bizarnosti na kupu nisem še srečala pri nobeni naciji. Niti na Ptuju!
Zadnje čase Japanci sicer nekaj štrajkajo, zato sem šla mal obujat spomine po starih temah in uč se mi je zahakljal na tejle slikci... (I wonder why?!)

... in seveda sem si morala še enkrat ogledat njihov filmčič, ki so ga lani enkrat naredili za Zune. Priznam, da se mi je nemalo čudnih misli zapodilo čez možgan, ko sem prvič videla tale animirani LIK. Men je krasn. Čeprav je mogoče malce preveč gej relejted tematika za povprečnega ponosnega slovenca. ;) Ampak tale animacija je za pogledat.



FucK. Zadnje čase se mi povsod prikazujejo falični predmetni. Me zanima kaj bi imel Freud povedati na to temo. :))

14 comments:

Anonymous said...

he he heheh najbolša reklama od Ms-ja kadarkoli. WE are dickheads and we are proud it. Čudovito

Black Betty said...

;)))
Genialno.
A poznaš sploh koga, ki uporablja ta Zune?

Anonymous said...

freud bi reku da ti manjka en falicni predmet :))

Marta L. said...

@mladen, to je zelo na prvo žogo, meni se falusi prikazujejo nonstop, pa imam pri roki skoraj zmeraj enega pravega, dva umetna pa skos :D :D

O japoncih pa ... zadnje čase sem se vanje začela poglabljati malo bolj in če mi rata razkrinkati ves keč, od kje jim nasploh rata imeti take bizarne fetiše, kot jih imajo ... i let you know :D

Black Betty said...

Mladen: no mi ne manjka.... kve�jemu jih je ogromno ;)

Marta: poglabljati na kak na�in?

Anonymous said...

Hm, nekdo mora zagrabit? Kako: niti na Ptuju? A si bila tam na martinovanju? ;)

Anonymous said...

zuneta se mi zdi ,da pr ns sploh ne prudajajo. sem pa na tjubu vidu še en par lušn'h reklamc za zmeneta. mel ga pa pomoje neb , ne prenašam kramarije , k se nazna spodobn predstavt(kt navaden usb kluč).

Black Betty said...

Razbojnica: Huh... dolge štorije. Kaj ti še nikoli nisi bila na Ptuju??? ;)

Ora Ito: Jaz mam tako ali tako iPoda. In nekaj USB ključev, kar je tudi za moje pojme povsem dovolj. Me pa zanima kako stvar deluje in izgleda na lastne oči. Priznam, da samo zaradi tega kulskega animiranega filmčka.

Anonymous said...

ja vem da maš (donedavnega sodelavcem v veselje, potanovem pa na podalšek obešenega) poda. sam jst mam vitaminozo(juck apples tastes like poo, gime me a tengerin). direkterju predlagat nej proda usb podalške in sodelavkam nabau zunete pa tud ne vidm glih enga smisla. sej bi vsled zanemarjanja estetskega minimuma sanitarna utegnila ustaviti obratovanje tvrdke. še najljubši so mi ta pucen ključi playerji , k jih prov merne duše zabrišeš u koš ko gredo k vragu. Zune se mi zdi pa s svojim "sofisticiranim" sw-jem etc, eno podoben drek kt podek.

btw. 8.11?????

Anonymous said...

betty hvala bogu, da se TEBI in ne meni ;) prikazujejo.

drugač pa, hmm, reklam aje že dobra, ampak aparat je pa bolj v q... no, v tistem kar prikazuje (poznam celo en primerek, ki ima ta unega v drek barvi ...jiiik)

-sv3

Anonymous said...

Faličnih predmetov je premalo, zato se ti prikazujejo. To je edina resnica. Več bi jih moralo biti! :) Jaz te čisto razumem...še na drevesih vidim vedno sam tiče :)

Marta L. said...

Betty! Ja "poglabljati" pomeni, da vse bolj raziskujem njihovo seksualno kulturo ... takšnim bizarnostim rada pridem do dna. ;)

Black Betty said...

ora ito: tudi pri USB-jih ločim zasebni lajf inu službeni. :) Za njih res ne mislim kupovati čip USB-jev: :))

sv3der: ja tole danes že cel dan poslušam, kolk je ta reč v moškem spolnem organu. Ampak še nisem uspela slišakti zakaj... no pravzaprav ne vem, če me še zares zanima;) Ekšli, I don't really care.. I just like this animation. ;)

Morska: Ne vidiš jih samo ti.Čeprav zdaj jih je tudi na drevesih bolj malo.

Martica: I know. Zanimalo me je samo katero tehniko uporabljaš. ;)))

Anonymous said...

Ja zato mam mačko tako vzgojeno, da ko kakega vidi, popade in mi ga prinese pred vrata. Za zimo :)