Friday, November 16, 2007

Kdo bo zradiral Glasnega Zvonka?

Napeta internetna kriminalna risana serija - Kdo bo koga zradiral?
Sedaj nestrpno pričakujemo kateri junak bo zradiral Glasnega Zvonka. Katere super moči bo uporabil? Ali pa bo mogoče Glasni Zvonko zmagal v tem obskurnem neresničnem šovu???

Tole sem sicer nameravala objaviti enkrat čez pol leta, ko bi bilo že malce več materiala, ampak glede na to, da sem zelo labilna oseba, takšne stvari težko zadržim zase.

In še ena zelo (ne) pomembna podrobnost. Od zdaj naprej jem kebab (prej ga očitno nisem). Dinozavru in Nortzu se imamo zahvaliti, da sta me navlekla na ta zdravi polnomastni obrok.

Pol se pa ženske sprašujejo od kje jim celulit. Evo - če bi jedle kebab pa horsa, se vam take bizarnosti ne bi dogajale!!! ;)) Khm... zaradi te izjave tvegam, da postanem najbolj osovraženo bitje na zemlji med slovensko govorečo populacijo. Še dobro, da nas je tako malo.

Razlaga za mojo današanjo čudaškost: Od včeraj trpim overdose kulturnega dogajanja v kotlini in mi mal dogaja. Poleg tega pa ugotavljam, da mi spanec po vsej verjetnosti škoduje. Več spim, bolj sem zjutraj zalimana. Šment.

7 comments:

adj. said...

Ne bo zmagu! En je, k ga lohk utiša!

Kebab te povab'! :)

anusmundi said...

Odlično!

P.S.: tudi jaz poznam nasprotnika Zvonkota! Najbržš... :-)

Black Betty said...

Na takšne podle insincuacije gospod Glasni Zvonko ne misli komentirati. Zaenkrat drži zmago nad Bogi Jogijem trdno v svojih rokah.. ali naj rečem... tipkah. ;)

adj. said...

Nau, nau, nau zmagu!

teoo said...

spanje je za luzerje, totalna potrata časa.
lahko noč:)

Anonymous said...

A to smeta samo vi2 z Bolfarjem sodelovat al lahko kej prispevamo =)

Black Betty said...

seveda lahko. the more the marrier ;)