Tuesday, November 13, 2007

O Jusus Christ!

Danes sem plačana za bloganje!

Evo, šele sedaj sem prišla do te famozne ugotovitve. Yeah.. I'm a bit slow today. Verjetno je zaradi tega peklenskega mraza moj možgan začel bolj počasi delat. Hm, ker oksimoron! Zakaj rečemo "peklenski mraz", če je pa v peklu baje vroče???

Skratka. Danes je bila moja edina izpopolnitev delovnih obveznosti omejena na nekaj skokcev po raznih lokacijah v Centru ter nekaj nepotrebnega razmetavanja s papirjem. Drevo ali dve sta umrli. Prizanam. Sedaj bi sicer lahko šla domov, kar pa mi zaradi moskovskih temperatur zunaj, ravno ne diši najbolj. Med migracijo iz ene stavbe v drugo, ki je odaljena slabe 3-4 minute peš, sem zjutraj skoraj primrznila na pločnik. In še vedno me zebe. Sprašujem se ... kdaj sem se preselila v Rusijo???!!!

Še dobro, da imam internet in se mi vsake toliko prikaže kak kul Jezus in se lahko ukvarjam še s čim drugim. In še dobro, da sem bila zjutraj toliko prisebna, da sem vzela s seboj skicirko in svinčnike. Sedaj bom tukaj do pomladi, v tem mrazu res ne vem če bi šla še enkrat ven.

6 comments:

Unknown said...

hehe, jaz sem danes še v kinu zmrzoval .. :S Če bi bil ženska, bi rekel, da me je grel Clooney, ampak ne morem .. :))

Black Betty said...

Lahko, lahko. Ampak potem bi te verjetno narbe razumeli ;))

Krtek said...

Če bi brala gospoda Danteja A. Bi vedela, da je pekel ledeno hladen. ;)

castro said...

@bb - kam je pa poniknil tekst o računalniškem opismenjevanju in dedkovem walkmanu :/

Black Betty said...

@castro: hmmm...

http://betmenka.blogspot.com/2007/10/mati-se-uijo-interneta.html

mal stara tema ne?

krtek: bral smo danteja v sredni. sam to je že deleč... deleč .. deleč.. in krščanske vrednote so nam zamgelile pogled na preteklost, ker nas filajo s svojo ideologijo. in tam je pekel vroč.. in kotel vre in te stvari.

castro said...

res je, zgleda se je bloglajnsu mal zalomil neki...