Tuesday, January 29, 2008

Teleport

Vse dam, vse dam, če ga kdo ta trenutek izumi.

8 comments:

seamus said...

nisi edina ...
pa še ena podobna zadevca - kupovanje časa
Kupiš nekaj časa za določen znesek, proda ga pa nekdo, ki ga ne potrebuje - oziroma lahko da bi bila cena časa celo višja od delovne postavke in bi ljudje "delali" s prodajo časa ...
tko quick šnelkurz (je pa cel SF story zadi :D )

Dinozaver said...

Izvoli, tule je! :)

ñ said...

Hmmmm, res mi ni jasno, čemu teleport. Preverjeno, v letalu se ga lahko ob primerni izbiri "ponudnika" pošteno nasekaš.

Black Betty said...

seamus: ja to s trgovanjem časa bi se vejretno obneslo, samo če bi bila brezposelna. v nasprotnem primeru pa je spet samo trošenje ;))

dinozaver: kje kje kje?

nj: ne vem, če lahko z letalom prideš na drugo mesto v istem času. poleg tega mi "čekin" in možnost rektalnega pregleda zbujata strah in trepet, vsakič ko stojim v vrsti za osebni pregled. Poleg tega pa izgledam kot narkomanka, tko da imam ogormno šans za kaj takega. Teleport pa je še vedno bolj všečna zadeva. Samo posrka te in izrsrka. Zanemarimo dejstvo, da pri tem kopiraš samega sebe v drug prostor.

ñ said...

OK, saj te čisto razumem, tiste checkin procedure znajo res biti fuckin' annoying, sploh odkar si za spomin ne smeš več prinesti niti kakšne flaše vina ali piksne piva.

Tvoj problem bi morebiti znali rešiti kakšni težki nobelovci za kvantno fiziko, samo kaj, ko so tudi oni že pogruntali, na čigavih letalih se ga da naliti :), in se tako ukvarjajo z neuporabnimi platmi svojega foha. Ostane ti le, da kakšnim greenpeacovcem malo pojamraš, kako neizum tega čuda vpliva na emisije CO2, podnebne spremembe, trdne delce, gužvo ali karkoli je že top buzzword dneva.

Black Betty said...

Čez natanko 18 dni, se bom v roku 12ih ur vozila z natanko 4 različnimi avijoni (sicer iste družbe), ampak ti povem kera serija in ker model nudi najboljši alkohol. Dil?

Do takrat pa kaj stuhtaj glede teleporta, ne vem zakaj se mi ti od vseh e-znancev zdiš še najbolj perspektiven za kaj takega. ;))

Black Betty said...

Grenpisovci so pusiji. To smo že ugotovili tukaj.

Jaško said...

teleport .. ehm ...