Friday, April 18, 2008

Dejmo se igrat!

Navadnega Monopolya sicer ne igram. Največkrat zaradi tega, ker a) igra čist preveč dolga traja, b) praviloma skoraj vedno zmagam jaz. Na temu mestu ugotavaljam, da sem si izbrala napačen poklic. Definitivno bi bila mnogo bolj uspešna kot nepremičninska preprodajalka. Ja, sej vem, da se reče posrednica, ampak preprodajalka se sliši wai much cooler! c)Denar je izginil neznano kam. Sumim svoje mlajše sestre, da so denar uporabile za kaj bolj zanimivega. Mogoče jih je konstantno izbugljale pahnilo v druge vode in so se raje šle "trgovine". Meh!

Se gre kdo raje Googolopoly? Najbolj vredni mesti Bled in Bohinj nadomeščata Yahoo in Microsoft. Kjut! ;)

11 comments:

mushu said...

luštno

Anonymous said...

Se greš raje strip poker

Black Betty said...

mushu: ja ne

anonimni: jest ne znam pokra. :D

Pina said...

Ko se od-naveličaš neprestanega zmagovanja, bo Jani spet v mudu za polivanje rdečega vina po svetlo modrih tleh moje sobe in se sama vrnem v domače loge, se lahko dobimo na partiji geeky monopolija, kaj praviš? :)

janja said...

ne ne, portorož pa piran sta največ vredna, ne pa bohinj pa bled.
;)

Black Betty said...

@Pina: o madona, si pa postavila enih pogojev - kot da ne bi hotela, da se to kdaj zgodi. ;)))

@Janja: ja v slovenskem ripoff že mogoče, ampak v unem jugoslovanskem, ki ga edinega priznavam za merodajnega, pa sta bled in bohinj največ vredna.

Jotaeater said...

dobra ideja! edin blogspot je prepocen, facebook pa predrag :)

Pina said...

Ah, kje! Če nam je vse našteto uspelo lani ob naseljevanju Katana, ni hudič, da bo konstelacija zvezd kaj kmalu spet ugodna za nove družabnoigralne misije.

Anonymous said...

ni čist topic, ampak v tej tvoji rubriki manjkata dve nujno potrebni stvari. V teh težkih tajkunskih časih bi tole definitivno moralo biti del slehernega slovenskega doma. Za na vrt (in za medsosedske odnose) pa vsekakor tole.

Anonymous said...

Hudo dobra igrica.

Luka said...

magnifik.