Saturday, May 24, 2008

Buče, buče, buče, buče, buče, buče, buče, buče... in še enkrat buče

Waw. Končno ena sobota, ko sem lahko doma in ne rabim početi nič drugega, kot ždeti na postelji in brati knjige. Žretje pa gre z roko v roki z branjem in poležavanajem.

Pred kakšno uro me je sončni žarek, ki je skakal čez žaluzije v mojo sobo skušal prepričat, da naj se podam v mesto, vendar sem po sekundem premisleku ugotovila, da bi bilo to preveč naporno. To gre nakekako tako, kot če te prime da bi delal. Potem se usedi in počakaj, da te mine.

Tale maj je bil prav naporen in do prejšnjega tedna je kazalo, da bo samo še bolj. Najprej bi se morala udeležti službenega piknika (in vsi vemo, da so take reči sila naporne), potem pa bi se morala čila in zdrava, brez mačka, polna energije in padalske vneme prikazati na pripravah za uvod v letošnjo tekmovalno sezono. Ha. Ha. You wish. I wish! To ne gre. No, vremenu in določenim neusklajenim terminom se imam zahvaliti, da se lahko končno regeneriram, v miru prebavim pravkar pospravljeni zajtrk in listam zanimivo knjigo. Mogoče bom še gledala kakšno neumnost na tv, zvečer pa vsekakor nastopi trenutek za evroazijskisong. Ja, ne morm si pomagat, mene te neumnosti prav navdušujejo.

In ker je prvo pravilo, da evro(azia)songa ne smeš gledati sam, predvsem pa ne trezen , jutri zjutraj tudi ne bom povsem čila in zdrava. Knede?

Manjka samo še kak zamorc s pladnjem osvežilnih napitkov in pahljačo v roki. Pahljača bi bila samo za okras, ker je mal mrzlo.

6 comments:

tjasa said...

Za dom in vrt?! To imaš celo njivo za hišo al kuko? :)

No, meni danes vreme + biovreme ustrezata (neee, to ni od 14 dni dopusta), ampak za zvečer sem si tudi že rezervirala eno caipirinho in prostor na kavču. Eko. Dan mladosti, pa gasa. :D

Black Betty said...

tjasa: ne, pred hišo :D

14 dni dopusta pravš? hmmmm.. to bi moral tud pri meni delovati, ampak očitno ne do septembra. :(

Jest sem šla v nabavo in nakupila nekaj pivc staropramen, nekaj dobrot iz kopra (v goriških brdih niso imeli željenega materiala, ali pa sem mal splepa), zgleda bom mela obiske dons, če ne bom pa sama vse popila. :D

LONELY RIDERka said...

ce bo RD party beden, uletim k teb ;)

Black Betty said...

lonely: iz mojih izkušenj vem samo to, da so ponavad rd partyiji znosni, če je dovolj alkohola.

sicer pa ne vem, če bo na moji postelji dovolj prostora :D
ampak, ajde.. če se mal stisnemo :D

teoo said...

a zamorc al primorc?:D

Black Betty said...

primorc, zamorc ni važn. važn da je koktajl hladn.