Tuesday, September 16, 2008

Food can be good

Ok, danes zjutraj sem bila rahlo šokirana, ker sem zvedla, da se svojimi skoraj 50 kilogrami uvrščam, med tista bolj okrogla dekleta. Ja, sorry ker nimam 36 kg in ne izgledam kot kakšn rahitičen dahavc. Ampak važn, da se dobr počutm in da zgledam vsaj dvakrat na teden dokaj zdrava. Jutranja poročila bi mogl prepovedat, če bojo še naprej take buče kvasil. (Hm, buče kvasiti - a je to že kdo izumil?)

In ja, food can be good. Tudi, če iz njih delaš take fajn skulpture.


Več na...

10 comments:

teoo said...

jučjri popila 2 stisnjena limona, brez dodatkov. še zdej mi zateguje obraz. and it ditn't work. me s5 grlo boli. haaalp!

Anonymous said...

khm...skoraj 50 kg - med okroglimi? omg, po teh standardih sem js bolezensko debela. kter radio je to izjavu, da jim grem oddajnik sklumpat?

adj. said...

Foot can be food.

Black Betty said...

teoo: jest sem tabletoman. zavi v lekarno, če čaj ne pomaga :D

fairy: ja po teh standardih ti spadaš v ultra super debelo kategorijo. prosim ne hodit ven, da se te ne bom sramovala. :D

dino: če kruhek pade ti na tla, pohodi ga, pomendraj ga!

Jotaeater said...

ti okrogla, haha...kvečjem presuha. mal za prjet je pa treba met ;)

adj. said...

Po mojem gre za nekaj, čemur naši ameriški prijatelji rečejo presumed obese. To pomeni, da je vsak človek potencialno predebel. Betka danes še ni, čez 40 let pa kdo ve... In preprečevati je bolje kot zdraviti, ane?

Anonymous said...

ehm... to jih maš 50 z rancom vred?

Black Betty said...

@jotaeater: to se nisem jest spomnla. ampak me je ena debela anležinja obsodila, da pač 50 kil je pa absolutno preveč :D

@dino: v ameriki se pač vse dobi 2x, 3x večje kot imamo pri nas običajno. big mac, 1 liter redbula in 233 kilogramčkov. običajno.
ja naši "ameriški prijatelji" ? - preveč rupla škoduje, očigledno.

@tomaz: a še nisi porajtu, da goljufam in nosim kvihte :))

Anonymous said...

Sigurno ima jezik kakih 20 kil :P

Black Betty said...

@Morska: 21,33 če smo natančni :)