Friday, July 10, 2009

Lepota po Slovensko



Plastične gajbice na pakririščih - ker je edino zares pomembno, da parkiramo 1 meter stran od vhodnih vrat.

9 comments:

anusmundi said...

Tvoj občutek za vulgarno subtilnost plebejcev je fenomenalen! Lahko bi naredila ali dopolnila obstoječo umetniško inštalacijo. Npr. dotično gajbo zamenjala za gajbo s krompirjem na njem pisoč: kdor ma parkir plac ma pa res krompir! :)

Eva said...

Door-to-door exclusive. ;)

Black Betty said...

stalker: ej, fajn ideja. te bom omenila ob realizaciji :))

Black Betty said...

sem pogledala malce po shrambi pa nimam nič krompirja. mam pa bučke. hm.

mushu said...

to se dogaja tudi poleti? ko ni treba odkidat svojga parkplaca? smeh :)

Ruth* said...

Se strinjam s Stalkerjem. Inštalacija pa te zadeve! ;)

Black Betty said...

@mushu: ja res je. gajbico je namreč prav težko prestaviti in čisto noben drug ne more parkirat. Poleg tega je pa to še zelo lepo. :))

@Ruth*: jest se tud strinjam :)

anusmundi said...

Hmm, ni me hotelo izpustiti in sem še kar premleval. Ni krompirja praviš. Morebiti pa je čas za mafijski nastop, ki morebiti zagotovi še pojavnost v 24ur. Ker smo Zlovenzi pridni in delavni, seveda, rabimo dežurnega krivca, ki pa nam mora biti blizu. In Balkan je odgovor, saj je vsak Zlovenez pomalodane Che Fur.

Vprašanje bi torej bilo: ali imaš fižol? V stilu mafijskega sporočila z ribo zavito v časopis, dotičnemu osebku pustiš lonec pasulja s sporočilom: "Nema ti spasulj! Toja maffija."

PF said...

Podobno sem videla, pa pozabila fotografirati :( , "rezervacijo" parkirišča. Zdaj, ko je sneg, si je nekdo na parkirišče nasul falični kup snega in obenj naslonil lopato. Tam je njegovo snega očiščeno mesto. :P