Tuesday, April 18, 2006

Nedeljek

Če je bil včeraj nedeljek in še prej sobolja, potem je danes tordeljek ali ponek?
Ne vem čist ziher, ampak vem, da se nam obetajo danes precej velike spremembe. Bemu, po praznikih te zmeri neki šusne k strela z jasnega. In vsi vemo, da laufat s polnim želodcem ni zabavno, kaj šele prijetno opravilo. Niti ni lepo gledati včeraj prežvečeno šunko, želodec, hren, filo, jajca, likalnik in bogsigavedi, kaj sem pospravila med polnočnim brezglavim ropanjem hladilnika.
Pohvalno je predvsem to, da sem vstala ob 1. (z besedo prvem) zvenenju budilke, po štirih urah spanja. Tisti, ki me malo bolje poznajo, bi vedeli povedati, da imam strašne probleme z lezenjem iz postelje pred 9h zjutraj ali, da nimam spljoh nobenega problema s krešanjem kjerkoli dobim kaj mehkega pod glavo. Mislim, da bom sama sebi namenila eno veliko pohvalo za vzpodbudo, da se letos mogoče to še kdaj zgodi.

Prazniki, so bili tokrat za spremembo malo manj v znamenju »familije« in žretja (razen včeraj zvečer). Petkovo navdušenje nad Stiskajočimi dečki se je po tem, ko so me »malce» opljuvali in obljuvali (privilegij sedečih v 1. vrsti), slednje me je zadelo kar trikrat, sprevrglo v fanatično oboževanje. Kdaj bo naslednja predstava?? Naj se še na tem mestu takojci pohvalim. Prvič, ko so bruhali sem mižala, drugič, ko se je prikazal lavor sem gledala čez prste, vmes sem doživela še en analni aktimel izliv (s tem sploh nisem imela problemov) in ko so še zadnjič porivali kanglico na oder sem že znanstveno preučevala iz česa je narejen izbljuvek. Huraaa! Tale del predstave spada približno v isto kategorijo sadomazohizma, kot pred leti ko so začeli bruhati Johnny Knoxville in prijatelji. Ob pomembni predpostavki, da kadarkoli se v bližini bruha, ni važno ali na tv ali v živo, ali če se samo preveč barvito omenja zgoraj omenjeno početje, lahko brez večjega problema moj želodček vrne vse popito in požreto in takrat sem samo v enem tednu trikrat gledala kako Steve O popije in izbruha zlato ribico. JP, bruhanje je dandanes v modi in prav nič ogabno. Ubistvu je celo kul, skupinsko bruhanje najstnic na šolskem Wcju ali na kakšnem partiju, pa prav nobena redkost. Predstava je bila odlična in dobesedno za crknt smešna. Tako sem z razmočenim in razmazanim makeupom fino sovpadala z imidžem DJ Sašota v Menzi.

Tudi Koktejlirani kiviji so nas naslednji dan zabavali pri zabijanju zadnjega žeblja v krsto in jim tukaj namenjam eno prav pozitivno in nadvse pohvalno oceno. Priznam, podkupili so me z neomejeno količino piva med in po predstavi. In pizza velikanka tudi ni bila švoh - da ne boste mislili, da se me da podkupiti samo z alkoholom!

8 comments:

Black Betty said...

Pravkar sme dobila, sicer še nepreverjeno informacijo, da imajo 24. oz enktrat takrat Dejmo stinst teater še eno predstavo. Mislim, da se samo po sebi zahteva ponovni ogled. jah, take stvari moramo podpirat, tudi finančno. Črno kuhno in vse ostale zadevščine sem v petek le obhodila. Je bilo prav priejtno pesnit v Menzi, dokler se ni našel nek fukjen "strejndžer", ki mi je najprej spizdil pivo, pljunil notri in mi ga hotel vrnit. Sem mu prijazno djala naj ga kr obdrži zase. potem pa me je ravno sredi največjega pesniškega izliva zadela v glavo knjiga, ki je verjetno ponesreči ?? zletela iz njegovih rok. Bila sem samo tri metre stran. Potem pa je še hotel, da sem prijazna do njega, ker je pač tujec in do tujcev moramo baje biti prijazni.. ne vem no?? A nisem bla dost prijazna s tem, ko sem mu pir šenkala? Res ne vme kwa ti tujci še čjo.

Anonymous said...

Hvala, hvala, pozitivne ocene nam velik pomenjo, cheprov glede "podkupovanja z alkoholom" - contrary to popular belief, it was not just 4 u...

Black Betty said...

Sej vem, da ni bilo naštiman samo zame. Ampak vsi so se tega branl, k hudič križa. Jest pa ne morm gledat, da pijača kar tako ostaja in topla ratuje. In vsi vemo, da je pivo najboljš hladen :P

LONELY RIDERka said...

hnja, ne bi rekla, da so te toliko prostovoljno podkupil, kakor da si ti prostovoljno spizdila un pir v torbico...ups, kako se pa izrazam. pardon, se popravljam... kakor si si ti prilastila to pivo po svoji volji (in proti njihovi) ;))
ampak to je irelevantno dejstvo! itak res noben ni hotel in mogel pit unga piva - kaj, pijani za volan pa ze ne!! unmu tecnemu atu od hisnika se ga pa tud ne spodobi pustit... ;)

Black Betty said...

hm, tis pir sploh nisem odtujila (če hočeš to povedat)..ampak glede na to, da je bil namenjen za gledalce .. zakuska varianta sem si ga prvoščla. Jebiga.. sem misnla da bo še kak žur pol ;)

LONELY RIDERka said...

obstajajo razlogi, zakaj se druzim s tabo... ta v soboto je bil eden izmed njih (ker sem pac imela polurno zabavo zarat teh pirov in ker se se danes nasmiham ob spominu na to ;))

Anonymous said...

Hehehe ja no sej ql. Ampak pach nas noben ne sponzorira in nam ni lih najbolj, da pol ful pijache izgine (mi tut pijemo, presenechenje). Bomo naslednich bl nadzoroval, heh.
LR, tebe pa alkoholizem jako zabava, a ni to lepo =D

Black Betty said...

Jah Jinx, pa nebi šla tko zgodi domov, zabava bi se lahko še nadaljevala ob taki količini nesponzorskih sredstev ;)